G16 såååååå nær å få spille finale

lagt inn 29. jan. 2012, 15:02 av Heine Eriksen

Vårt G16- og G19-lag er tilbake fra helgetur og Lillehammer Cup. En tur der vi på samtlige områder kan si vi er strålende fornøyd. Sosialt, holdninger, opplevelser og ikke minst det sportslige. Vårt mål før turen var at vi skulle prioritere det sportslige og være godt forberedt i forhold til kosthold, hvile og søvn. Våre klare resultatmål var å få begge lagene til sluttspill og så ta det derfra.

Holmejordet barnehage, hvor vi var innlosjert, viste seg å være mye bedre enn forventet. Stor plass, ryddige forhold og beliggenhet bare 4-500m fra Håkons- og Kristinshall. Espen serverte frokost og lunsj og lørdag var det pizza. Spillerne underholdt seg selv med hist og pist før, mellom og etter kampene. Noen kjørte ballkonkuranser med snøbad som straff, noen bare slappa av og noen lekte seg på nett. Facebook var flittig i bruk. Vi er imponert over samholdet og hvordan spillerne tok hensyn til hverandre. Under samme tak bodde spillere født 1993-1996. Med fasit i hånd ser vi positivt på å leke med tanken om flere slike turer med denne gruppa.

Og så til det sportslige. Begge lag kom seg gjennom lørdagen med kun seire og sluttspill ventet tidlig søndag morgen. Først ute var G16. 1/16 finale mot Lille Tøyen som ventet på motsatt banehalvdel kl 08:35. Det stoppet ikke før vi hadde satt 10 mål i nettet og Nathaniel holdt nok en gang nullen. Så G19 laget. Lokaloppgjør mot SFK..og huff..vi røk 2-9! Skuffet, men det hjalp at G16 laget samtidig hadde slått Heming 2-1 i sin 1/8 finale. Alle samlet seg for G16-laget, det ble folksomt i Håkonshall og på en imponerende måte rundspilte guttane Faaberg og vant 6-1. Semifinale ventet og guttane luktet finale. I tillegg hadde det etablert seg en heiagjeng med Arian og Sondre i spissen + resten av G19 og noen lokale beundrere. De ga alt og ga lyd i hallen. Vi mistet finalen ved å tape 4-5 for Fossum og skuffelsen var enorm. Først og fremst fordi vi ikke var helt på topp når det virkelig gjaldt, men også fordi vi var så nære. Etter noen timers biltur hjem konkluderer vi med at det er imponerende. Tar vi med at mange av lagene vi konkurerer med i denne cupèn har spillergrupper på over 30-40 spillere i hvert kull og holder høy klasse må vi si oss fornøyde. Hele 64 lag stilte i G16-klassen og 21 lag i G19 klassen.

Nok en fin tur er avsluttet og det er bare å takke spillerne for de opplevelsene dere gir oss.

På G16 spilte: Nathaniel D, Kristian S, Ardin A, Sindre H, Marius E, Jørgen H, Montaz N, Arber I, Markus E
På G19 spilte: Michael S, Henrik S, Alexander H, Stian N, Sondre H, Arian I, Johnny D, Markus J, Dennis L, Henning H, Tobias H
Leder: Espen S, Lars O, Heine E