G16 til finale i Mossecup

lagt inn 12. feb. 2012, 13:07 av Heine Eriksen
Bare 14 dager etter at vårt G16 lag presterte meget godt i Lillehammer Cup og ble nr 3 var det denne helgen dags for Mossecup. Spenningen var stor da lag som Follo 1, Ski og Kvik Halden
ventet i gruppespill lørdag og som vanlig i innecupèr slet vi i åpningskampen. Tap for Follo og vi hadde et dårlig utgangspunkt. Vi jobba inn 2 seire mot Ski og Kvik Halden og slet i land en sluttspillplass. Noe bekymra var vi da guttane virka litt tunge i bena etter noen harde treningsuker.

Søndagen ble et nytt høydepunkt for laget. Det starta med 1/4-finale mot Moss. Et lag vi har slitt med tidligere, men som vi denne gang slo 2-0.
Så Follo 2. Meget overbevisende spill og 6-0 seier. Spesielt og gledelig med denne kampen er at den spilles kun 20 min etter forrige og at vi orker helt inn. Samtlige spillere bidro mye og presterte langt over det vi forventet i forkant. Bra! Endelig skulle vi få vår finale og det mot Follo 1 som banka oss sønder og sammen i grunnspillet. For en kamp det ble. Spennende, tett og masse gode prestasjoner. Vi taper 3-4 mot et meget godt lag som i 2012 spiller i Interkrets og som helt tydelig drives godt. Det er bare å gratulere Follo med fortjent seier, vi er alikevel veldig stolte over å kunne by opp til dans. Stolte er vi også denne gangen over at vi spiller oss til finale som et Lag med en ekstra stor L. Tror mange av våre outsidere sitter igjen med en meget god følelse etter helga.

Med på laget er;
Nathaniel Dahl