G1999 avslutning på Moa

lagt inn 15. okt. 2011, 03:33 av Heine Eriksen   [ oppdatert 15. okt. 2011, 03:38 ]
Fredag var det tid for sesongavslutning for G1999 laget. 20 spillere + ledere var samlet for sosialt samvær. Kvelden startet med en fin oppsummering av sesongen presentert av trenerne Rokky og Ole. Kort oppsummert har det vært en flott sesong der laget har holdt et høyt aktivitetsnivå. I tillegg til 8 treningskamper og seriespill har laget deltatt i hele 5 cupèr. DNB Nor Cup og Interrevisjon Cup i Mossehallen, Horten Cup, 11èr Cup på Merkur og vår egen Visterflo Cup. Vi er skjønt enige i at spillerne og laget har hatt en flott utvikling og at samarbeidet med 2000- og 1998-laget har vært positivt. 3 spillere har deltatt i stor grad på vårt 1998-lag og 5 2000-spillere har levert flott innsats og hatt gode holdninger på vårt 99-lag lag gjennom hele sesongen. Supert levert gutter! I tillegg har flere 2000-spillere fått hospitere på trening og også fått sin "debut" i kamp.
 
Neste på programmet var energipåfylling i form av Taco, før guttane gikk løs på kveldens rebusløp. Koder skulle løses i mørket ved å gjenkjenne bilder og oppsøke "kjente" gjenstander rundt på vårt flotte annlegg. Vinnerne for dagen med dagens kaptein Ferdinand i spissen var Sander E, Henrik T, William og Fabian . Premien for dagen var å først få velge soveplasser for dagens overnatting. Kall det gjerne kaos, men med 20 oppblåsbare madrasser og Pirates of Carrabian på storskjerm ble det en flott sosial kveld og natt.
 
Tidlig opp lørdag. Ikke for å hvile, men for å kåre lagets beste trappeløper. Det ble spennende, noen diskusjoner om tvilsomme diskvalifiseringer, men vi satt igjen med en rettferdig vinner til slutt. Fredrik B slo David i finalen og ble dagens helt. Gratulere Fredrik! 
Så frokost og rydding før guttane ble hentet hjem.
 
Takk for en super samling alle sammen, alle foresatte kan være stolte av sine flotte ungdommer 
Comments