G1999 på Lillehammer Cup

lagt inn 26. jan. 2013, 13:07 av Heine Eriksen
Vårt G1999-lag reiste fredag til Lillehammer for å delta på prestisjetunge Lillehammer Cup. Ikke helt uten startvansker:-) ankom vi omsider Lillehammer og rigga til 22 soveplasser på Holmejordet barnehage. Pizza til alle og en god natt søvn.

Tidlig opp lørdag morgen, frokost og 6 spennende kamper ventet. For en dag det skulle bli! Allerede kl 08:15 skulle vårt 2.lag spille mot Ekholt. Litt treg start, men seier 4-1 og laget var allerede godt i gang. Så 1.lagets første kamp. Byåsen skulle vise seg som en vrien motstander og det endte til slutt med et 10-0 tap. Litt hektisk, men etter en god og lang prat var slagplanen lagt. Spillere og ledere var enige om ny motivasjon og nye mål. 4 nye spennende kamper ventet og la oss starte med 1.laget. Heroisk innsats ga laget som ble slaktet i første kamp 2 seire og a-sluttspill i morra. Lillehammer ble slått 9-1 og KFUM 6-1. Meget sterkt av et nykomponert lag med spillere som ikke har fått mulighet til å ta det STORE ansvaret tidligere. 2.laget, med mer "rutinerte" spillere slo Bærum 4-3 og så Byåsen 6-3. 3 seire og a-sluttspill. Laget fremsto solid og spiller god fotball. 

Vi gleder oss til en hektisk søndag. 2 av 2 lag i a-sluttspill er både morsomt og sterkt. Nå er det vinn eller forsvinn for begge lag. Ellers har vi det helt topp. Guttane er i storform og er godt samlet.

På vårt 1.lag spiller;
Benjamin
Fredrik H
Ole Petter
William
Ken Alexander
Jonas
Jimmy
Eric Andreas
Sindre

2.laget;
Jostein
Sander F
Fredrik B
Erik
Sander E
Aksel
David

Comments