G98 vant Kråkerøy Cup!

lagt inn 26. aug. 2012, 10:08 av Thomas Rossfjord   [ oppdatert 26. aug. 2012, 10:50 av Flemming Ottosen ]
Etter en meget spennende finale mot Østsiden gikk G98 seirende ut av Kråkerøy Cup!
 
Det starte med gruppespill lørdag i et noe fuktig klima. Vi åpnet med 0-0 mot Rolvsøy etter en god kamp der vi sliter med å utnytte sjansene våre.
Neste kamp var mot Trosvik og her har vi full kontroll og vinner kontrollert 4-0.
Avgjørende kamp nr 3 er mot Kråkerøy. Dette ble en kamp med mange dueller og vi går seirende ut etter et fantastisk skudd fra Joachim. Seier 1-0 og gutta var klare for semifinale som gruppevinnere.
 
Søndag møtte vi Gressvik til semifinale. Gressvik har spillet i store deler av kampen, men sliter med å komme til de store sjansene. GIF har noen gode kontringer, men klarer ikke å utnytte dem.
Mot slutten av kampen får vi en corner og vi har mange gode løp inn i feltet. Robin kommer først på ballen og vi vinner 1-0 og er klare for finale!
 
Etter en famlende 1. omgang der vi ikke er først i duellene kommer vi bakpå med 0-1. Gutta tar seg glimrende sammen og finner frem kreftene etter pause.
Patrick og David presser frem et selvmål hos Østsiden og dermed er vi med i kampen igjen. Gutta får ny energi og få minutter senere sender Theodor Patrick igjennom med en glimrende pasning.
Patrick er kald og rolig og setter ballen under Østsidens meget gode keeper. Etter dette har GIF god kontroll og David skaffer et straffespark alene med keeper. Theodor setter dette kontrollert i målet og kampen er avgjort.
En meget fortjent 3-1 seier etter heroisk innsatts!
 
Vi slipper kun inn et mål i løpet av turneringen. Dette skyldes et meget godt forsvarsspill og danner grunnlaget for de gode resultatene.
Gratulerer med flott moral og god innsats!
 
 
Comments