Greåker - Lisleby 4 - 0

lagt inn 28. apr. 2010, 11:08 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 28. apr. 2010, 11:09 av Flemming Ottosen ]
Lisleby møtte lørdag et heltent Greåkerlag i Østfoldhallen. 4 scoringer til hjemmelaget, 2 røde kort og en reddet straffe gjorde sitt til at denne kampen ble litt utenom det vanlige.

Lisleby startet friskt, med stor fart i ballen og sikre pasninger. Ut i fra de første 10-15 minuttene så det ut til at vi skulle få kjørt oss på den defensive biten i denne kampen. Men det var Greåker som skulle score det første målet, etter 24 minutter. Thomas fikk ballen på 17 meter, ladet slegga og dunket ballen mot venstre hjørne. Keeper hadde ingen annen mulighet enn å styre ballen opp i krysset. 1-0!

Vi tok over banespillet mer og mer, og de få sjansene Lisleby hadde kom på dødballer. Det var spilt 33 minutter når Ronald får ballen på venstresiden av midtbanen og avanserer framover. Han fortsetter i stor fart, kommer seg forbi 2-3 motspillere og bestemmer seg for å gå hele veien - inn i 16-meter, alene med keeper og setter ballen iskaldt i korthjørnet. En stor enkeltmannsprestasjon og 2-0!

Noen minutter senere setter Rune kjapt igang på høyrekanten til Atle, som spiller fri Marcin i bakrommet. Marcin lobber ballen fra 20 meter over keeper, og i mål. 3-0 til pause!

I andre omgang hadde Lisleby flere sjanser. Et av skuddene blir reddet med hånda av vår kaptein, og dommeren har ikke annet valg enn å dømme straffe og vise det røde kortet. Rune redder straffesparket mesterlig, og vi fortsetter kampen med 10 mann.
Senere får Lisleby en mann utvist, pga munnbruk og vi spiller 10 mot 10 resten av kampen. Forsvaret holder unna presset mot slutten, sammen med Rune. Mot slutten får Dardan et gjennomspill og kommer alene mot keeper. Han holder hodet kaldt og legger på til 4-0.

Troppen:
Rune Thorsteinsen
Per Markus Johannesen
Thomas Høyem
Jon Hansen
Pål Fredriksen
Atle Horvei
Jonas Asklien
Christian Huse
Bland Adnan
Ronald Turner
Marcin Mazurek

Ketil Tangen
Henning Hotvedt
Christer Knudsen
Raymond Rødje
Dardan Istrefaj

Kenneth Reid skiftet også og løp et kvarter.

Comments