Greåker 2 kjempet seg til seier mot Varteig

lagt inn 14. jun. 2011, 14:31 av Per-Jørgen Høydahl
Greåker 2 vant idag 1-0 hjemme mot Varteig. Scoringen kom etter en corner av Blend som treffer Lasse Kristoffersen midt på pannebrasken, keeperen får en hånd på ballen og slår den i stolpen, men der er Per-Jørgen og får pirket ballen i mål! Undertegnede mener at ballen er allerede inne før han setter ballen i mål og krediterer dermed målet til Lasse Kristoffersen som forøvrig var Greåkers beste spiller idag.

Kampen idag var en krigerkamp fra første minutt, en krig Greåker vant. Varteig prøvde ofte å finne Glenn Ove Foss med sine oppspill, men to våkne Greåker midtstoppere i Jon H og Lasse K rydder unna det meste som kommer. Greåker har noe av den samme oppskriften som Varteig og det fører til at det blir en del dueller om 2. ballen på midtbanen, begge lag kriger godt og en jevn kamp med mange frispark kan vi vel si det var i 90 minutter idag.

Alt i alt står vi frem som ett lag med god innstilling hele veien, og det lover godt for vårt rekruttlag som nå befinner seg i toppen av 6.div. Juniorkeeper Mikael gjør idag sin debut på b-laget, med 0 innslupne mål kan vi vel si det er mer enn godkjent av gutten ;) Samtidig gjør Stian Nicolaysen en god kamp på vensterbacken i sitt comeback for GIF.

Laget:

Mikael
Frode G
Lasse K
Jon H
Stian Nicolaysen
Per-Jørgen Høydahl
Christian Huse
Rokland Paula
Blend Ahmed
Dardan Istrefaj
Ronald Turner

Christer Knudsen, Rune Thorsteinsen og Aleksander Hansen spilte også ;)


Comments