Greåker 2 knuste Ise

lagt inn 15. jun. 2010, 13:39 av Knut Audun Hotvedt

Dagens kamp startet som en relativt jevnspilt affære. Et relativt lavt balltempo, og med to lag som var flinkere til å forsvare seg enn å skape noe fremover. Det som var av underholdning den første halvtimen var et stolpeskudd til hvert av lagene. Så etter 32 min kommer dagens første mål når Thomas spiller igjennom Alexander som legger ballen nydelig til rette og scorer sikkert. Etter dette tar vi gradvis over initiativet, og får nok et mål før pause. Etter en corner i det 45 min ender ballen hos Lasse som setter den i mål fra 10-12 meter.

 

2 omg. blir ren enveiskjøring, og vi putter 6 mål i løpet av 45 min. 3-0 kommer etter 46 min ved Thomas, assistert av Christer. To min senere er det klart for 4-0 – corner fra Alexander som Lasse header i mål. Kun minuttet senere ruller vi opp nok et angrep som Blend avslutter med et skudd, som blir en perfekt pasning til Christer som gjør et av sine sjeldne mål med hodet. Etter 70 min er rollene snudd, når Blend scorer etter innlegg fra Christer. Minuttet senere blir Thomas spilt igjennom av Christian, og scorer sikkert alene mot keeper. Dagens siste scoring, og fastsettelse av sluttresultatet til 8-0, kommer to min før slutt når Christer scorer etter pasning fra Christian.

 

En god kamp av karene, spesielt i 2 omg. Alltid sterkt å score 8 mål, og alltid morro å holde nullen. Nok en guttespiller debuterte på seniornivå i dag, Alexander Hansen, som gjorde sine saker bra.

 

Greåkers lag:

Jon Fredrik Githmark

Joachim Larsen

Lasse Kristoffersen

Ketil Tangen

Lars Ole Christensen

Torkil Andreassen

Christian Huse

Mathias Olsen

Blend Adnan

Thomas Høyem

Alexander Syvertsen

 

Christer Knudsen

Alexander Hansen

 

Neste kamp for Greåker2 er toppkamp mot Korsegård tirsdag 22/6.

Comments