Greåker 2 stod i dag for en sterk prestasjon borte mot Kråkerøy 2

lagt inn 31. mai 2011, 13:54 av Per-Jørgen Høydahl

Greåker 2 møtte i dag et sterkt 2. lag fra Kråkerøy der flere av spillerne var med og kjempet om opprykk mot oss i fjorårets 5.divisjon.

Oppladningen til denne kampen var ikke helt av det heldige slaget, vi var på det minste 9 spillere rett før kampstart, men etter hvert dukket det opp nok spillere slik at vi kunne stille 11 mann J

Greåker starter kampen med en veldig høy innsatsvilje, nettopp innsatsen fører til at Greåker kommer til flere store sjanser. Dardan kommer gang på gang på løp i bakrommet som fører til at han kommer alene med keeper 4 ganger allerede før det har gått 20 minutter. Uheldigvis for Dardan blir ikke disse sjansene satt i mål.

Etter 20. minutter kommer endelig hull på byllen, Dardan kommer seg fri ned mot dødlinjen og slår en pasning ut i feltet til Alban som bredsider inn 1-0 ledelse til Greåker. FULLT FORTJENT!!!

Like etter får Kråkerøy en corner, noe dårlig markering i feltet gjør at Kråkerøy utlikner til 1-1 mot spillets gang. Greåker faller ikke i prestasjoner av den grunn og presser på for en ledelse før pause, men bare svake avslutninger gjør at vi ikke går i garderoben med en 2-1 ledelse.

Greåker fortsetter der dem slapp i 1.omgang med godt duellspill og fantastisk innsats, vi starter 2.omgang med hele 8. Juniorer som alle viser seg fram på en positiv måte.

Det gode duellspillet gir også resultater i starten av omgangen, etter gjenvinning av ball spiller en Greåker spiller Dardan alene igjennom mot keeper, denne gangen er Dardan iskald og det står 2-1!! 10. minutter etter scoringen får Kråkerøy ett innkast, innkastet kommer langt og blir stusset i mål via 1. stolpen. 2-2!!

Litte senere var det derimot Greåker sin tur å score på en dødball, Dardan slår en perfekt corner på bakre stolpe hvor Per-Jørgen Høydahl dukker opp og stanger ballen i mål. 3-2 til Greåker!! Men det stopper ikke der, like etter får vi nok en gang corner, Dardan slår nok en gang en nydelig corner og Fluturim får denne gang æren av å stange ballen i mål. 4-2 til Greåker!!

Ett minutt før slutt får Kråkerøy ved Bjørnar Johannesen frispark rett utenfor 16 meteren, denne går rett i mål og Kråkerøy reduserer til 4-3! Like etter Greåker starter med ballen blåser dommeren av kampen.

Gratulerer rekruttlaget med en skikkelig innsatsseier mot et godt lag!!

Greåker’s lag:

Marcus Jørgensen, Dennis, Fluturim, Lasse Kristoffersen, Lars Ole Christensen, Frode Gretland, Per-Jørgen Høydahl, Mini, Thomas Ohnstad, Dardan, Alban.

Disse spilte også:

Jonas Fredriksen, Henning Hotvedt, Christer knudsen

Comments