Greåker 2 vant fortjent mot Trøgstad/Båstad 2 i dag på Moa KG

lagt inn 7. jun. 2011, 13:50 av Per-Jørgen Høydahl

Greåker styrte kampen fra første minutt og endte på hele 8 scoringer i dag, sluttresultatet ble 8-2!

1-0: Atle Horvei bredsider ballen i mål etter innlegg langs bakken fra Ronald Turner.

1-1: Kommer ved en corner der Lasse blir dyttet over ende og mister balansen slik at Trøgstad spilleren kan heade ballen umarkert i mål. Kunne kanskje vært blåst for frispark.

2-1: Per-Jørgen spiller opp på Ronald Turner som flikker igjennom Atle som skjærer innover mot mål og setter ballen i lengste hjørne.

3-1: Lasse med assist denne gangen, tar ned ballen ved dødlinjen etter corner og sentrer 45 grader ut mot Timmy som bredsider ballen i mål.

4-1: Atle avanserer nok engang skrått mot mål og spiller Dardan som setter ballen i ett tomt bur.

5-1: Juniorspiller Sondre scorer nok en gang for rekruttlaget denne sesongen, Atle setter opp Sondre som bare kan bredside ballen i mål. Atle hadde en meget god kamp i greåkerdrakta i dag.

6-1: Sondre får nok en scoring for rekruttlaget, målet er nesten identisk med det forrige bare nå er Rocky tilrettelegger.

7:1 Per-Jørgen avanserer med ballen på midtbanen, fyrer av fra 25 meter og ballen klistrer seg opp i høyre kryss. Assist av Rocky.

7:2 Trøgstad kommer ned mot dødlinjen og legger inn foran mål der en spiller får stå alene og sette ballen bak en sjanseløs Natti.

8:2 Frode Gretland avanserer med ballen oppover høyresiden, finner Per-Jørgen Høydahl  inne i feltet som bryster ned ballen og setter den i mål bak en sjanseløs keeper.

Alt i alt var det en god kamp av Greåker 2, vi kunne og burde kanskje vunnet mer, men vi skal allikevel være storfornøyd med en 8-2 seier J

Laget:

Nathaniel