Greåker gruser Hafslund i seriepremieren

lagt inn 28. apr. 2010, 11:21 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 28. apr. 2010, 11:22 av Flemming Ottosen ]
Kaptein Kjetil Fremstad og resten av Greåkers mannskap tok en overbevisende 3-1 seier borte mot Hafslund fredag ettermiddag. En glipp i markeringen på et Hafslund-frispark gjorde at det sto 1-0 til pause. I andre omgang var det stort sett spill mot 1 mål, og det var fullt fortjent da kampen endte med 3-1 seier til Greåker. Det var 2 grunner til at det var ekstra deilig med seier idag: Serieåpning og det faktum at Hafslund nektet å spille kampen på Moa vederlagsfritt, fordi de mente de hadde en større sjanse til å vinne mot oss på deres grusbane.

Første omgang bar preg av at det var serieåpning, og humpete bane. Greåker hadde ballen mest, uten å skape de helt store sjansene. Forsvaret hadde full kontroll, mens den offensive biten aldri kom helt igang. Etter 44 minutter fikk Hafslund et frispark på midtbanen som de slår inn mot vår 5-meter. En svart- og hvitstripet får nok rom til å heade ballen i lengste hjørne, og sette inn 1-0. En ren markeringsglipp gjør altså at vi går til pause med dette resultatet.

Andre omgang starter med et brak - Greåker setter press på Hafslund fra avspark. Det høye presset vårt fører til at de ikke får slått lange baller, og vi kommer til en del halvfarlige sjanser. 63 minutter er spilt når vi slår ballen inn deres 16-meter. Litt klabb og babb før Atle får sendt ballen mot mål, og Thomas Høyem styrer. Verdens treigeste ball ruller over streken, og det står 1-1!

Det er spilt 74 minutter når Atle slår en corner fra venstre. Ballen går over hele feltet, hvor Turner plukker den opp og kliner til fra nesten død vinkel. Keeper kan intet annet gjøre enn å styre ballen i eget nett - 2-1!!

3-1 kommer etter 80 minutter, og det er Kjetil Fremstad som scorer. Utrolig deilig å få en tomålsledelse!!

Hafslund hadde 1 sjanse også i andre omgang, men den redder Githmark mesterlig på 1 meters hold. Vi jobber iherdig og sikrer oss 3 viktige poeng i seriepremieren. Herlig!

Mål Greåker:
1-1 Thomas Høyem 63 min
1-2 Ronald Turner 74 min
1-3 Kjetil Fremstad 80 min

Gule kort Greåker:
Pål Fredriksen 52 min
Kenneth Reid 68 min
Bujar Alimehaj 76 min

Greåkers lag:
Jon Fredrik Githmark
Henrik Myhrvold Simensen
Thomas Høyem
Jon Feldt Hansen
Pål Fredriksen
Atle Horvei
Christian Huse
Jonas Asklien
Kjetil Fremstad
Bujar Alimehaj
Ronald Turner

Rune Thorsteinsen
Henning Hotvedt
Kenneth Reid
Blend Adnan
Christer Knudsen
Dardan Istrefaj

Neste kamp er allerede førstkommende mandag, borte mot UMBI Ås.

Comments