Greåker henter svenske Timothy Brown

lagt inn 17. mar. 2011, 08:55 av Per-Jørgen Høydahl
Svensken som vi har vært så heldig å komme i dialog med via assistenttrener Ronald Turner, har bestemt seg for å flytte til Sarpsborg for å spille fotball på Moa, og overgangspapirer er signert.

Timmy har trent med oss en drøy uke og gjort en svært god figur i de to treningskampene han har spilt. Han spilte sentralt på midtbanen mot Lervik (seier 3-1), hvor han og hadde en heading i tverrliggeren, samt midtstopper mot Berg (seier 3-2) hvor han fremstod svært trygg. Han kan like gjerne benyttes i begge posisjoner, men vil først og fremst bli ansett som midtstopper. Brown er venstrebeint, har gode basisferdigheter, god luftstyrke og slår gode pasninger. Han passer med andre ord godt til vårt ønske om å ha spillende stoppere.

23-åringen kommer til oss fra Lärje/Angereds IF i svensk 3. Divisjon. Han er fortsatt under kontrakt med L/A, men klubben har vist forståelse for at han ønsker flytte utenlands. Brown spilte før dette i svensk divisjon 2 for Gunnilse IS, og har også vært innom Kozara FK.

 Vi tror Brown blir en solid tilvekst i årets Greåker lag.

Comments