Greåker IF vs Råde IL

lagt inn 18. mar. 2013, 08:03 av Per-Jørgen Høydahl   [ oppdatert 18. mar. 2013, 08:12 ]
Greåker har gått en kamp uten seier, men håper å fortsette den gode trenden som de hadde mot Rygge og dra i land en seier i mandagens treningskamp mot Råde IL!


 
 
 
Factbox-lineGreåker IF vs Råde IL
Factbox-line Moa Lane
Factbox-line18. mars klokken 20.00

Nå venter Råde i nok en hjemmekamp hvor Greåker-trenerne vil kreve full skjerpings av sitt mannskap. For 2 år siden møttes Greåker og Råde ved to anledninger i serien. Greåker kom ut av disse oppgjørene med kun ett poeng, og vil gjerne revansjere dette i dagens treningskamp.

Greåker

Nå er det fullt fokus mot seriestart og mandagens hjemmekamp mot Råde må være et oppgjør hvor én skal kunne forvente å se et Greåker lag som nærmer seg formen. Selv om Bjørn Arild har fått inn noen forfall stiller vi idag med en sterk 16-manns-tropp!
Følgende møter til dagens treningskamp:

Natti-Alex-Christian-Lasse-Kenneth-Aleksander-Raymond-Rocky-Fremstad-Per J-Sondre-Kristian-Henning-Rashid-Finn Erik-Shans

Turner (overtråkk) og Jonas (ankel) ble bekreftet som utilgjengelige av Bjørn Arild idag. I tillegg er Jon Hansen fortsatt ute med en strekkskade, samtidig som Nils Torp er utilgjengelig pga et ribbeinsbrist. Det er ventet at Bjørn Arild og Tom Gøran kan gjøre endringer før dagens kamp, noe vi får vite ca. en time før kampstart!

 

FORMEN - Greåkers 5 siste
Måned Motstander Turn. H/B Res.
Februar Sellebakk
Treningskamp B 2-3
Februar
Borgar Treningskamp B 2-8
Februar Lisleby Treningskamp H    4-0
Mars SFK Treningskamp WO Avlyst
Mars Rygge Treningskamp U 1-1
V: 1 U: 1 T: 2 Mål: 9-12

Møt opp til dagens kamp!!! Kampstart er klokken 20:00 Moa Lane!!!
Comments