Greåker IF vs Rygge IL

lagt inn 14. mar. 2013, 02:46 av Per-Jørgen Høydahl   [ oppdatert 14. mar. 2013, 02:56 ]
Mandag 11.03.13 var det duket for årets første treningskamp hjemme på ærverdige Moa Lane. Laget på motsatt banehalvdel var denne gang et hardtsatsende Rygge IL.

Greåkergutta møtte pønsje på klubbhuset klokka 19, der Tom Gøran startet med å guide oss igjennom den defensive delen. Forøvrig var dette Tom Gøran's første peptalk på Moa Lane, men virket overhodet ikke preget av dette :) Etter Bjørn Arild hadde gått igjennom den offensive delen var det igjen klart for å skifte til matchantrekk.... Stemningen i garderoben var til å ta og føle på :)

Dommeren blåste igang kampen og selvom det var -7 grader virket ikke dette å påvirke spillerne på banen. 1. omgang startet som forventet, vi lå dypt i banen og slapp ikke Rygge til mange sjansene. Selvom Rygge hadde mest ballbesittelse skapte Greåker de største sjansene i denne omgangen...  Ronald Turner fikk en enorm sjanse til å føre Greåker opp i ledelsen bare etter 7 minutter, men Rygge fikk etter mye klabb og babb etterhvert klarert ballen. Turner måtte dessverre forlate banen etter et kvarters spill med overtråkk..... Greåker fikk igjen en kjempesjanse ved Jonas Jøndal etter innlegg fra høyrekanten, noe overraskende for Jonas gikk ballen rett over hodet til rygge forsvareren og fikk da stå helt alene, men dessverre gikk avslutningen rett på keeper!
Oppsummert hadde Rygge banespillet, men Greåker hadde de største sjansene!

2. Omgang starter med noen pasningsfeil for begge lag og ikke lenge etter andre omgang starter tar Rygge ledelsen etter et innlegg fra høyre kant som GIF ikke får klarert og havner da ut i returrom som en Rygge spiller setter rett i kassa! Etter dette tar Greåker noe mer over, men kommer ikke helt til de store sjansene før Alexander blir flyttet opp på venstre kant og kommer til 2-3 store sjanser. Ihvertfall en av disse sjansene burde resultert i mål. De siste 15 minuttene får ikke undertegnede med seg da han hadde gått i dusjen, men ryktene sier at Kristian Svendsen utliknet til 1-1 for Greåker etter ett innlegg fra venstre kant!

Greåker teller 10 store sjanser ved kampslutt noe som er absolutt godkjent i en kamp vi fokuserer på å ligge defensivt riktig! Alle ære til Rygge IL som gir oss en god kamp:)

Disse spilte: Nathaniel Dahl, Alex S, Lasse K, Christian H, Kenneth Reid, Aleks H, Rocky, Jonas, Sondre, Fremstad, Turner, Per-Jørgen, Rashid, Finn Erik, Kristian og Henning!