Greåker junior slo Selbak 4 - 0

lagt inn 28. jan. 2017, 08:55 av Knut Audun Hotvedt
Junior laget vårt spilte i dag årets første treningskamp på Moa. Motstander var Selbak som vi også skal spille mot i seriespillet.

Fokuset vårt i dag var det samme som vi hadde med A laget forrige uke,  kan trener Mads Vallestrand fortelle. Vi skal være godt organisert defensivt og ha en følelse av at det er vi som styrer kampen. Vi har ikke hatt noe offensivt fokus ennå, så her har spillerne kun få momenter å tenke på enn så lenge.

Det kan se ut som om vi starter kampen med noe høye skuldre. Det er lite fremdrift og lavt tempo i det meste vi foretar oss, men det viktigste pr nå er at vi har relativt god kontroll defensivt. Vi ligger bra i ramme og stresser ikke i presset vårt. Det eneste vi savner er at det skal være litt mer kommunikasjon spillerne i mellom, samtidig som vi ser at det er mulig å være ennå mer aggressive i noen faser av spillet. Vi har flere gode muligheter til å gjenvinne ball, men vi blir litt passive til tider. Men jeg er allikevel godt fornøyd med at vi ikke slipper Selbak til mer enn en stor sjanse i løpet av 1 omgang. Jostein er med på notene når de først skaper noe, så jeg synes totalt sett vi leder fortjent 2-0 til pause.

I annen omgang synes jeg vi er flinkere til å utnytte de rommene vi får og vi klarer å skape ett noe høyrere balltempo. Det virker som om gutta senker skuldrene litt og vi virker tryggere på oss selv. Selbak får en mann utvist, så vi får nok noe bedre tid med balle på bakgrunn av dette. Allikevel spiller vi til tider god fotball og scorer 2 nye mål i annen omgang.

Vi vinner 4-0 i en kamp hvor vi ikke imponerer, men er trygge og gode bakover. Selbak skaper ikke mer enn ett par store sjanser i tillegg til noen dødballer, og selv burde vi kanskje putta både 2 og 3 mål til, men vi er ikke rolige nok i den avgjørende fasen forteller Mads.

Totalt sett en god gjennomkjøring for juniorlaget vårt. Vi skal jobbe hardt i vinter for å ta en del steg videre, så får vi se hvor vi ender etterhvert, men det er ingen tvil om at vi har en fin gjeng å jobbe med.

Dagens tropp:

Jostein Skaar
Henrik Eriksen
Benjamin Ek
Anders Mainitz
Erik Kjølberg
Martial Koko
Alexander Hilt
Jens Eriksen ( k ) 1 mål
Fredrik Bruland
Mahelo Ekiochi : 2 mål
David Monan : 1 mål
Marius Karlsen
Ferdinand Stang
Alexander Bråthe
 Abbe ( 2001 ) 
Comments