Greåker MOT 100

lagt inn 14. jan. 2019, 06:21 av Knut Audun Hotvedt
Som dere sikkert allerede har fått med dere- Greåker IF er 100 år i 2019. Om vi ikke er i 100 er vi i alle fall mot 100.
I løpet av året vil vi selvsagt ha en gedigen fest. Den kommer av alle dager på akkurat 100 års dagen, den 6.april. Festen arrangeres på Musikkhuset og vil være for alle, medlemskap eller ei. Påmelding her kommer senere.
I tillegg komer en jubileumscup den siste helgen i april. Full fart på Moa lørdag og søndag. Denne kommer vi også  tilbake til etter hvert.
På bildet ser dere at Greåker ikke alltid har vært "grå og røde" i draktvalget. Til å begynne med var draktene røde med hvite benklær.
I vedlegget som er en søknad om å bli registrert i NFF står det " innkjøpt egen bane 10 minutter fra Greåker Stasjon med 27 mål størrelse." Videre blir draktene omtalt som røde og hvite. Og kampene som har blitt spilt " kamper mot lag i Smålensforbundet og seiret over samtlige" Ja da, det ble noen seire den gangen også.
Det var 88 medlemmer og søknaden er underskrevet den 11.11.1919.

Ċ
Knut Audun Hotvedt,