Høstsesongen er i gang

lagt inn 29. jul. 2017, 12:56 av Knut Audun Hotvedt
Etter en vårsesong som vi er middels fornøyd med, går vi snart i gang med høstsesongen. Vi ligger pr nå på en 5. Plass på tabellen etter kun to tap på vårsesongen! Men med to unødvendige uavgjort resultater og to sure tap mot lag vi burde slått er dette statusen, og veien opp blir tung, men vi skal gjøre vårt beste. 


Med seriestart på mandag begynte vi å trene igjen allerede for fjorten dager siden! Å starte oppkjøringen midt i fellesferien byr selvfølgelig på utfordringer, men særlig unggutta våre har vært flinke til å trene og viser gode tendenser på trening. På mandag er det også unggutta vi må sette vår lit til! Med 4 spillere ute med karantener, noen på ferie og noen skadet blir det 16 mann i troppen som holder jr alder.

Vi møter rygge som ligger på en 3 plass etter vårsesongen og som vi spilte 2-2 mot hjemme på Moa etter to sene reduseringer i hver omgang. Rygge er ett lag med mange voksne rutinerte mannfolk, så vi må være smarte og spille de fordelene vi har og som vi bør være gode på. Vi er ute etter å avansere de neste tre månedene og håper vi kan starte med 3 poeng allerede nå.

Håper mange ønsker å følge oss fremover!
Nå er vi i gang i igjen.

Sportslig hilsen
Mads Vallestrand

Comments