I kveld skal vi måle muskler med topplaget

lagt inn 18. aug. 2011, 01:51 av Espen Svendsen
I kveld starter guttelaget høstsesongen med å få besøk av topplaget SFK. Kampen spilles på Moa kl 19:30.

Vi har fortsatt en god mulighet til å komme blandt de 8 beste, og dermed bli kvalifisert til å spille KM A utover høsten. Men da er vi helt avhengige av å vinne brorparten av kampene som gjenstår. Det gjenstår nå 5 kamper før serien splittes, og kampene spilles nå med få dagers mellomrom.
Vi starter i kveld mot SFK. Søndag drar vi til Rakkestad. Tirsdag går ferden til Mysen. Deretter skal vi til Jeløya neste torsdag, for så å avslutte hjemme mot Trosvik 01.09.11. Etter disse kampene har vi forhåpentlivis karret til oss nok poeng til å kunne spille KM A resten av høsten.

Til kveldens kamp er alle fit for fight, utenom Tobias og Didrik som er på sørlige breddegrader. Dessuten har Michael Tholstrup, vår keeper gjennom mange år, valgt å legge hanskene på hylla. Møt opp på Moa kl 19:30 i kveld og se Greåkers guttelag mot SFK. Vel møtt!