Juniorlaget knuste Borgen

lagt inn 27. apr. 2011, 23:51 av Henrik Myhrvold Simensen
Greåkers juniorlag spilte onsdag kveld sin andre seriekamp for sesongen borte mot Borgen på Sandbakken Kunstgress. Årets første kamp endte med tap hjemme mot Tistedalen. Men borte mot Borgen reiste Greåker seg. Til pause var stillingen 2-0 til Greåker, og etter pause giret bortelaget opp, kjørte over bruntrøyene og stoppet ikke før det sto 8-1 på måltavla.
 
Kampen startet forholdsvist jevnt. Mye dueller på midtbanen uten at noen av lagene makter og ta ned ballen og skape noe spill. Et kvarter ut i omgangen bryter dog Arian Istrefaj gjennom på venstresiden etter et fint angrep og setter ballen i mål alene med keeper.
 
Etter Greåkers scoring tar Borgen mer over og skaper også noen farligheter, men gode inngripener fra Michael Syversen i mål og redning på strek holder Borgen fra livet. Men istedenfor at Borgen bringer balanse i regnskapet er det Greåker som dobler ledelsen. Per Marcus Johannesen har ballen på kanten av 16-meteren og forsøker seg på et skudd/innlegg som treffer en motspiller, setter Borgen-keeperen ut av spill og spretter i mål.
 
Greåker holder ledelsen til pause. Etter pause går Greåker i strupen på Borgen og scorer to kjappe mål. Fra derav og ut er det ren overkjøring og Greåker scorer hele åtte mål mot hjemmelaget som for sin del får et trøstemål på dødball. Greåkers scoringer i andre omgang kom fra Blend Adnan, Per Marcus Johannesen, mens Robin Karlstad og Dardan Istrefaj begge står for to nettkjenninger.
 
Greåkers lag:
Michael Syversen
Torkil Andreassen
Henning Hotvedt
Uran Kashtanjeva
Henrik Myhrvold Simensen
Per Marcus Johannesen
Aleksander Hansen
Dardan Istrefaj
Sondre Hjertaas
Lars Ole Christensen
Arian Istrefaj
 
Blend Adnan
Robin Karlstad
Dennis Langvik
Mats Kristiansen
Comments