"juniorlaget" med 1 - 1 mot Hvaler A

lagt inn 5. mar. 2017, 04:16 av Knut Audun Hotvedt
Nok en kamp er ferdig spilt og denne lørdagen gikk turen til Hvaler!
Etter mange gode resultater for A laget den siste tiden har vi lagt inn en ekstra kamp mot A laget til Lisleby neste uke. På bakgrunn av dette valgte vi i dagens kamp å stille med jr gutta samt Joachim Henriksen og Daniel Rotnes fra senior troppen.
Med mange unge gutter i aksjon snakket vi tidlig om å la ballen gå slik at vi skulle unngå for mye duellspill. Hvaler stilte med mange robuste, voksne mannfolk og vi var enige om å opptre slik som vi har gjort de siste kampene, samt at ballen skulle gå hurtig . At Hvaler har noe på gang på Asmaløy viste seg tidlig. De er rolige og gode med ball, satt presset høyt i banen og var aggressive i duellspillet, allikevel synes jeg vi løser ting slik vi blir enige om, og totalt sett synes jeg nok også vi var det beste laget etter spilte 90 minutter.
Vi orker mer enn Hvaler og skaper også de største sjansene selv om også Hvaler skaper en del de også.
Etter ca 30 min er det Henrik Eriksen som får æren av å sette 1-0 til Greåker. Iskald alene med Hvaler's sisteskanse setter Henrik ballen opp i vinkelen. På dette tidpunktet av kampen er det Greåker som styrer mye av spillet, og vi burde vel ha puttet på både ett eller to mål til, men missbruker dessverre gode sjanser.
Pauseresultatet er 1-0.
Annen omgang er mye lik 1 omgang. Greåker har mye ball, men vi skaper ikke allverden fremover bortsett fra noen halvsjanser. Vi kommer til en del innlegg, men i denne fasen av spillet har Hvaler full kontroll med store gutter i egen boks. Dødball er også det som skal til for Hvaler. En corner i mot blir kontant headet i nettet og 1-1 er ett faktum.
Hvaler har hatt en lang periode med gode resultater og jeg føler vi gir de en skikkelig kamp helt inn. Med tanke på at vi stiller med junior laget og at det blir gjort mange bytter og nye spillere får muligheten til å vise seg frem, så er denne prestasjonen helt grei. Vi spiller til tider god fotball og det er mange gode prestasjoner totalt sett. Vi spiller for drakta om dagen, og konkurransen tilspisser seg før sesongstart.
Neste uke er det jr kamp hjemme på Moa på onsdag klokken 20.00.
Torsdag skal senior laget i aksjon på Lisleby banen. To spennende kamper som vi ser frem i mot.
God helg til alle som følger Greåker. Håper vi sees på Moa.