Juniorlaget med imponerende vårsesong

lagt inn 22. jun. 2017, 00:51 av Knut Audun Hotvedt
Onsdag kveld tok vi turen til Selbak stadion for og spille siste kamp før ferien. Planen var klar! Ettersom kampen gikk på naturgress som hører til sjeldenhetene nå om dagen var vi enige om å være mer direkte i spillestilen. Vi skulle unngå pasninger på tvers og småspill i bakre firer for å unngå unødvenige brudd og sjanser i mot. 


Jeg synes vi tar tak i kampen fra start og styrer det meste av spillet de første 25 minuttene! Vi klarer å spille oss til en del brukbare sjanser hvorav to av disse også resulterer i mål. Sander Rønning som får en del gode sjanser i løpet av denne kampen får æren av å starte ballet med en kontant avslutning i motsatt hjørnet for Keeper. Jens Eriksen dobler vår ledelse etter 20 min etter en corner som kontant blir satt i nettet. Som så mange ganger før blir vi litt uoppmerksomme bakover når vi dominerer og Selbak får en utlikning etter ca 25 spilte minutter etter ett pent angrep som på vakkert vis blir banket bak en sjanseløs keeper på hel volley. Rett før pause viser Abekya Ekiochi at han kanskje også hadde fungert bra i friidrett. Han tar igjen begge stopperne til Selbak etter ett langt oppspill, runder keeper og plasserer etterhvert ballen i åpent mål. Ett herlig mål av "Abbe" som viser at mye kan gjøres om man vil nok i duellene.

Jeg synes ledelsen til pause er fortjent, og vi er enige om at vi har truffet greit med kamp planen og at vi ønsker å fortsette på samme måte etter pause.

Vi dominerer ikke like stort de siste 45, men skaper fortsatt en del sjanser og Selbak får slippe til lite selv om de vinner en del første baller sentralt i banen. Når vi da klarer å utnytte en sjanse etter ca 70 spilte minutter er kampen kjørt og vi leder 4-1 som også blir sluttresultatet. Jens Eriksen putter sitt andre for dagen og bidrar sterkt til en ny seier for junior gutta våre!

Oppsummert i etterkant synes jeg dette er en godt gjennomført kamp for vår del. Nå kan vi ta ferie med god samvittighet på toppen av tabellen. De andre lagene har fortsatt 1 kamp igjen å spille, så mest sannsynlig vil nok Borgen slå følge med oss helt på toppen, med Kråkerøy og SFK tett i hæl, men vi er for alvor med i teten.

Vi kan se tilbake på en vårsesong som har resultert i 1 tap, en uavgjort og ni seiere for gutta. Dette er vi fornøyd med, og vi skal jobbe hardt for å følge opp denne prestasjonen etter ferien!

Både A og JR vil holde det gående frem til slutten av 26 før vi tar helt fri i uke 27 og 28.

Med dette vil jeg på ønske dere en god sommer alle sammen. Vi sees på Moa. #girrigirrigæsja#

Mads Vallestrand
Hovedtrener Greåker A og JR

Comments