Juniorlaget med seier i vårcupen

lagt inn 9. mar. 2017, 00:07 av Knut Audun Hotvedt
Den tredje kampen i vårcupen ble spilt på Moa i går den 08.03.

Flott vær på dagtid snudde fort og vinter Norge skulle vise seg fra sin beste side. Dette skaper selvfølgelig utfordringer og kampen er i fare for å bli utsatt.
Det ble i realiteten aldri noen ordentlig fotball kamp når sant skal sies. Dårlig tempo, mye feilpasninger og mye snø på banen gjør at vi er mest fornøyd med å ha gjennomført kampen.

Vi vinner komfortabelt 2-0 etter scoringer av Abekya Ekiochi og David Monan. Seieren burde vært mye større og vi er aldri truet, men som sagt tidligere er vi mest fornøyd med å ha gjennomført kampen med ett slikt vær.

Etter kamp er det alltid mange tanker. Hva var bra ? Hva var dårlig? Er vi på rett vei? Utvikler vi spillet vårt?
Disse tankene er alltid der, men i går var unntaket.

I går var jeg mest imponert over at vi klarte å gjennomføre kamp i det snøværet som faktisk kom. Egil møter opp med traktoren i god tid før kamp og går over banen helt til dommeren mener at det er "bra" nok til å spille. Når dommeren blåser av etter de første 45 minuttene hiver Egil seg på nytt i traktoren og drar over banen nok engang.

Etter kamp får stort sett alle spillerne mye skryt for den prestasjonen og innsatsen de legger ned, derfor tenker jeg å si noen ord om alle som er med å bidrar rundt laget denne gang når fotballen ble som den ble.

At vi har "kællær" som han Egil , Hans-Kristian EK, Jan Kjølberg, Frode Skaar, Dag Skaar, Stein Hagli, Tommy snekkær'n og Erik Jørgensen rundt laget hver eneste uke er helt avgjørende for at vi uke etter uke får tilrettelagt slik at guttene kommer til dekket bord.

At noen velger å bruke så mye av fritiden sin for å tilrettelegge for andre er helt avgjørende for at vi kan drive på i en breddeklubb som Greåker. Nytt utstyr blir bestilt og delt ut, baller , vester , kjegler osv er klart før hver eneste trening / kamp. Banen er stort sett alltid klar for bruk. Mange ser dette som en selvfølgelighet, men mange tenker ikke på hvor heldige vi er  som har disse karene rundt oss hver eneste dag, uke etter uke.

Kampen var kanskje ikke allverden, men som vanlig var alt annet rundt ordnet og tilrettelagt.

Dere gjør en strålende jobb alle sammen:) Tusen takk for at dere bruker fritiden deres på oss gutter!

Mads Vallestrand