Juniorlaget slo Kråkerøy

lagt inn 4. mai 2011, 13:27 av Henrik Myhrvold Simensen   [ oppdatert 5. mai 2011, 09:32 ]
Greåkers juniorlag tok sin andre strake seier hjemme mot Kråkerøy onsdag kveld. Greåker sjokkåpnet hjemme på Moa og ledet 3-0 allerede etter et kvarters spill. Deretter falt nivået i spillet til gråtrøyene og bortelaget fra Kråkerøy ledet av tidligere Fredrikstad-spiller Markus Ringberg kom tilbake. 20 minutter før slutt utlignet Kråkerøy til 4-4. Det gagnet for en spennende avslutning. Og det ble det, da Greåker avgjorde tre minutter på overtid ved en corner som gikk rettt i mål.

Greåker gikk rett i strupen på Kråkerøy hjemme på Moa og innen det første minuttet står det 1-0 etter at Greåker vinner ballen høyt i banen og hvor til slutt Sondre Hjertaas kan sette i mål. Og Sondre har virkelig dagen. I løpet av det neste kvarteret setter han inn ytterligere to mål og gjør dermed et ekte hattrick.

Etter det tredje målet inviterer nærmest Greåker bortelaget inn i kampen igjen. Og Kråkerøy takker og bukker og setter inn to mål før pause, hvorav det ene på straffespark.

Etter pause jevner kampen seg ut. Begge lag skaper sjanser og kampen kan vippe begge veier. Men det er Greåker som øker ledelsen, og nok en gang er det Sondre som står nettkjenningen, etter at Arian Istrefaj løper fra Kråkerøys back nedover venstrekanten og legger et godt innlegg til Sondre, som legger ballen rolig ned og plasserer den ned i hjørnet med venstrefoten. Dermed setter han sitt fjerde mål for dagen.

Etter dette gjør Greåker det igjen lettere for bortelaget. Og midtveis i omgangen reduserer Kråkerøy til 4-3 etter at en Kråkerøy-spiller får en svak klarering rett i fanget og curler ballen fint i motsatt vinkel. Få minutter senere utligner Kråkerøy ledelsen når en Kråkerøy-spiller forholdsvist upresset får skutt ballen i mål fra 16 meter.

Men igjen løfter Greåker seg det siste kvarteret og skaper flere sjanser til og avgjøre kampen, uten uttelling. Først tre minutter på overtid avgjør hjemmelaget kampen på merkelig vis. Arian Istrefaj slår inn en corner fra venstre. Corneren er egentlig for lav, men en kommunikasjonsfeil mellom keeper og forsvarsspiller gjør at ballen sniker seg inn til ellevill jubel fra Greåker-spillerne.

Alt i alt en fortjent seier til Greåker som gjør en god kamp. Dog må unødvendige feil bakover på banen lukes bort til fremtidige serierunder.

Greåkers lag:
Nathaniel Dahl