Juniorlaget slo SFK

lagt inn 31. aug. 2011, 12:39 av Henrik Myhrvold Simensen
Sarpsborg Fotballklubbs juniorlag gjestet onsdag kveld Moa Lane for å møte Greåkers juniorlag til dyst. Når lagene møttes i vår endte det med 1-0 seier til Greåker. Og denne gangen gikk det vel så bra. Gjestene fra Sarpsborg gikk opp i ledelsen i første omgang, men hjemmelaget snudde kampen i andre omgang og vant til slutt 2-1, og kan dermed innkassere høstens andre trepoenger av to mulige.

Gjestene fra Kurland får en god start på kampen når de etter en halvtimes spill går opp i ledelsen med et sikkert straffespark.

Men i andre omgang bretter Greåkers unge håpefulle opp ermene og kjører over bortelaget. Først er det Per Marcus Johannesen som dunker ballen i mål fra skrått hold inne i 16-meteren.

Og omtrent et kvarter før slutt vender guttespiller Arber Isufi nesa mot mål og fyrer løs. Skuddet går via SFKs midtstopper og går i en fin bue over keeper og dupper ned under tverrliggeren.

De siste minuttene jobber Greåker-spillerne knallhardt og flere av spillerne er nede med krampe, men kommer seg opp og fortsetter og jobbe. Og dermed sikrer man inn seieren og sesongens andre seier mot SFK.

Greåkers lag:
Michael Syversen