Juniorlaget slo SFK

lagt inn 30. mar. 2017, 02:13 av Knut Audun Hotvedt
Juniorlaget klare for semifinale i vårcupen!!

Juniorlaget vårt spilte i går kveld siste kamp i gruppespillet bort mot SFK2. En kamp som måtte vinnes for å bli avdelingsvinnere og gå videre til semifinale.

Kampen starter litt avventende og det er ingen av lagene som skaper det helt store de første minuttene, allikevel skal SFK ta ledelsen tidlig etter en  personlig feil i bakre rekker. En gavepakke og få sekunders konsentrasjonsvikt gjør at SFK kan putte enkelt 1-0.
Vi vet at kampene mot SFK stort sett alltid lever sitt eget liv, derfor var jeg spent på reaksjonen til spillerne ved å komme under så tidlig i kampen, men responsen fra guttene var akkurat som jeg hadde håpet.
De siste 40 minuttene av 1. omgang er det stort sett kun ett lag på banen og vi spiller tidvis nydelig fotball. Kombinasjonene er gode og bevegelsene mange. Vi klarer å variere spillet vårt, og SFK sliter tydelig med å holde følge og når dommeren blåser av til pause er kampen snudd. SFK - Greåker : 1-5.

Guttene får velfortjent skryt i pausen og vi gjør nye avtaler, men vi klarer dessverre ikke å følge opp den gode første omgangen.
Samtidig som SFK setter presset sitt høyere i banen er ikke vi like flinke til å gjøre gode valg og vi bruker ofte litt for lang tid med ballen i beina. Jeg føler allikevel at vi har full kontroll, og vi blir aldri satt under noe stort press. 1-5 blir derfor også sluttresultat i denne kampen.


SFK 1 , Kråkerøy og Lisleby er de andre lagene som også er videre fra gruppespillet og kan bli vår motstander i semifinalen.Mads Vallestrand
Kingsrød transport AS
Tlf ; 004740709526
Mob; 90931507
Fax ; 69163232
Mail; mk@kingsrod.no 
Comments