Juniorlaget tapte mot Kvik

lagt inn 12. mai 2011, 08:39 av Henrik Myhrvold Simensen
Greåkers juniorlag møtte onsdag kveld Kvik Halden til dyst i KM-serien på Strupe Kunstgress i Halden. Det var Greåker som styrte begivenhetene og skapte flere sjanser uten uttelling. Kvik var farlige på dødball og det lønte seg da de noen minutter ut i andre omgang fikk to kjappe mål på nettopp dødball. Etter dette ble Greåker tildelt et noe tvilsomt rødt kort, før Kvik fastsatte sluttresultatet til 3-0.

Kampen på Strupe starter som en rimelig jevnspilt affære, men etterhvert som kampen setter seg er det Greåker som tar over. Gjestene fra Moa vinner de fleste dueller og frustrerer hjemmelaget, som også får mye frispark av en eksepsjonelt pirkete kampleder. Kvik på sin side skaper et par farligheter på dødball. Men ingen av lagene får uttelling før hvilen, og man går til pause med 0-0.

Etter pause går Greåker agressivt ut og kjører regelrett over vertene. Men etter ti minutter får de en dødball ute i banen. Og i feltet vinner de en andreball som de setter i mål. Og rett fra avspark mister Greåker ballen og er nødt til å lage nok et frispark i farlig posisjon. Dette går direkte i mål og dobler ledelsen.

Etter dette tar Greåker litt mer kontroll over kampen igjen. Men med et kvarter igjen å spille får en Greåker-spiller sitt andre gule kort, etter en takling som for undertegnede så ren ut. Dermed må gråtrøyene avslutte oppgjøret med ti mann.

Kort tid etter utvisiningen kontrer Kvik inn sitt tredje mål for dagen og det ser ut som Greåker skal totalt kollapse.

Heldigvis skjer ikke det, og kampen ender 3-0.

Greåkers lag:
Nathaniel Dahl