Juniorlaget tapte mot Lisleby

lagt inn 25. mai 2011, 12:47 av Henrik Myhrvold Simensen
Greåkers juniorlag møtte onsdag kveld Lisleby til dyst på Moa. Hjemmelaget fikk en svak start og lå tidlig under med to mål, men reduserer ledelsen ved Sondre Hjertaas like før pause. Etter pause øker Lisleby til 3-1, før Dardan Istrefaj igjen reduserer rett etter Lislebys scoring. Greåker jager lenge mål, men isteden er det Lisleby som punkterer kampen til 4-2. En kamp hvor Greåker er fullt på høyde med motstanderen, men felles av billige baklengsmål og gale valg fremover på banen.

Det er bortelaget Lisleby som kommer best igang. Allerede etter ti minutter går de opp i ledelsen. Greåker greier ikke å svare på dette, og istedenfor er det Lisleby som dobler ledelsen. Lisleby holder presset etter en corner, og dessverre går et utall Greåker-spillere i fellen ved å se på ball og glemmer mann, dermed står tre Lisleby-spillere på rekke og rad på bakerste stolpe hvor ballen kommer og kan sette den bak en sjanseløs keeper.

Det siste kvarteret før pause løfter Greåker seg. Og like før pause reduserer Sondre Hjertaas. Greåker får et brudd og ballen havner hos Arian Istrefaj som slår Sondre direkte igjennom, alene med keeper er Sondre kald og setter den i hjørnet til side for keeper.

Etter pause skal Greåker gå i strupen på bortelaget og utligne ledelsen. Istedenfor øker Lisleby ledelsen etter nok en markeringssvikt inne i feltet. Men denne gangen svarer Greåker umiddelbart. Målscorer Sondre er på vei igjennom alene med keeper, men blir taklet i siste liten. Men Henrik Myhrvold Simensen fyller opp, vinner andreballen, og sender den til en umarkert Dardan Istrefaj, som drar av en motspiller og dunker ballen i mål.

Igjen er Greåker et bak mål bak. Men ei heller denne gangen kommer utligningen. Pasningsspillet svikter og gale valg blir gjort fremover på banen når sjansen byr seg. Istedenfor legger Liseby på til 4-2 på slutten.

Kampen ender 4-2 i en kamp hvor Greåker er fullt på høyde med motstanderen, men blir felt av enkle feil bakover på banen og gale valg fremover.

Greåkers lag:
Nathaniel Dahl