Juniorlaget tapte mot serielederen

lagt inn 9. jun. 2011, 06:43 av Henrik Myhrvold Simensen
Greåkers juniorlag møtte onsdag kveld serieleder Torp til dyst på Moa. Torp hadde hittil full pott. Til tross for dette var det Greåker som kom best igang på Moa og skapte flere store sjanser i første omgang. Men isteden var det Torp som tok ledelsen på dødball og økte kun minutter senere. Greåker jaget Torps ledelse i hele andre omgang og skapte igjen store sjanser, men maktet ikke å score. Dermed vant Torp til slutt 2-0 i en kamp hvor Greåker skapte de største sjansene, men ikke fikk uttelling
 
I første omgang er det Greåker som kommer best igang. Hjemmelaget spiller rundt gjestene fra Torp og skaper flere store sjanser, men svikter foran mål.
 
Og istedenfor at Greåker får betalt for presset er det Torp som går opp i ledelsen. En Torp-spiller vinner duellen på første stolpe ved et hjørnespark og stusser den videre inn foran mål, hvor den treffer en uheldig Greåker-spiller som styrer den inn i mål.
 
Like etter får en Torp-spiller kjempetreff fra 20 meter og curler den lekkert bort i hjørnet. Dermed går Torp til pause med en tomålsledelse, dog noe ufortjent.
 
I andre omgang jevner banespillet seg mer ut, men det er fortsatt Greåker som skaper de største sjansene. Men som i første omgang får ikke gråtrøyene uttelling og dermed vinner serieleder Torp, 2-0.
 
Greåkers lag:
Michael Syversen
Jonas Fredriksen
Henning Hotvedt
Uran Kashtanjeva
Dennis Langvik
Dardan Istrefaj
Per Marcus Johannesen
Henrik Myhrvold Simensen
Arian Istrefaj
Marcus Jørgensen
Sondre Hjertaas
 
Torkil Andreassen
Robin Karlstad
Mats Kristiansen
Comments