Juniorlaget vant 4-0 i vårcupen

lagt inn 9. feb. 2017, 00:29 av Knut Audun Hotvedt
Juniorlaget vårt spilte i går årets første kamp i gruppespillet i vårcupen. Motstander var Rygge , hjemme på Moa i bitende kulde.

Årets første kamp som faktisk har noe betydning i den grad at det deles ut poeng. På forhånd snakket vi litt om at dette er en kamp som bør vinnes med tanke på egne ambisjoner i løpet av sesongen.
Samme inngang som vi har hatt tidligere i år .. Fokus på det defensive samtidig som vi skal lære oss å kontrollere kampene ved å ha mye ball besittelse kombinert med gode bevegelser.

For noe rot! De første 15 minuttene er jeg litt usikker på hva som treffer oss, men lite stemmer. Vi stresser, er lite orientert og bommer på de fleste pasningene vi foretar oss. Rygge skaper faktisk de to største sjansene i åpningsminuttene på bakgrunn av egne enkle feil. Etter åpningsminuttene er det stort sett kun ett lag på banen. Vi spiller til tider meget oppløftende fotball og all treningen som er gjort frem til nå begynner å gi visse resultater. Vi har mye ball i laget og skaper flere store sjanser. At vi ikke leder til pause er nesten utrolig, men vi manglet litt i siste tredjedel av spillet vårt.

I pausen blir vi enige om at vi bare skal fortsette i samme spor som vi avsluttet med høyt balltempo og gode bevegelser offensivt samtidig som vi ikke skal glemme den defensive delen av spillet. Rygge begynner etterhvert og henge i stroppene og vi får den goalen som åpner for resten av kampen.
"Innleide" Abekya Ekiochi fra 01 laget har ett ekstremt tempo i kroppen og parkerer rett og slett Rygge forsvaret. Med en god avslutning dunker han ballen i nettaket og 1-0 er ett faktum, og veldig fortjent.

Vi fortsetter og dominere utover i omgangen og Fredrik Bruland får æren av å øke til både 2 og 3-0 før Abekya også setter inn sitt andre for dagen og fastsetter sluttresultatet til 4-0.

Vi gjennomfører til slutt en kamp vi kan si oss fornøyde med selv om seieren kanskje burde vært ennå større. Vi fortsetter å holde nullen, noe som er gledelig etter snart to mnd med defensiv terping av spillet.
Flere spillere i troppen gjør også at konkurransen om plassene er stor. Alle viser i denne kampen at de ønsker å bidra videre. At vi kan gjøre endringer underveis uten at kvaliteten faller er artig, avslutter trener Mads Vallestrand.

Neste kamp for jr laget er allerede førstkommende mandag borte mot divisjonskollega Borgen i vårcupen. Vi håper på flere gode prestasjoner i  denne kampen og at vi kan fortsette å bygge spillet vårt videre i den retningen vi ønsker.

A laget spiller førstkommende onsdag hjemme på Moa mot Varteig. Håper vi sees på Moa
Comments