Knepent tap mot Borgar

lagt inn 29. jan. 2011, 06:56 av Henrik Myhrvold Simensen   [ oppdatert 29. jan. 2011, 07:21 ]
Greåker gikk på sitt andre strake tap mot Borgar i årets andre treningskamp. Greåker ledet to ganger i oppgjøret som ble spilt på Sarpsborg Stadion. Greåker hadde i andre omgang muligheten til å gå opp i ledelsen for tredje gang på straffe, men misset. Litt senere fikk gråtrøyene en spiller utvist for kjeftbruk, og etter et massivt Borgar-press mot slutten sikret de seieren på en dødball.

Det er Greåker som kommer best igang på Sarpsborg Stadion. Moa-laget setter etterhvert hjemmelaget under press, og etter en lengre Greåker-bølge sender Atle Horvei Greåker i ledelsen etter at Glenn Ove Foss legger 45 grader ut til Atle, som rolig setter den til side for keeper.

Borgar slår fort tilbake på corner. Hjørnesparket blir slått på første stolpe, hvor den blir headet rett opp i luften, og inn foran mål. Ballen detter ned på elleve meter, hvor en Borgar-spiller får lov til å ta ned ballen og dunke den i mål etter passivt forsvarsspill fra Greåker.

Greåker reiser seg etter Borgars scoring og kort tid etter er det Greåker som scorer på corner ved Kenneth Reid som setter hodet til Atles corner og sender Greåker i føringen nok en gang.

Greåker ser ut til å gå til pause med en ledelse i bagasjen, men kort tid før pause utligner Borgar nok en gang. Midtstopperen deres fører ballen oppover gjennom midtbaneleddet og skaper ubalanse. Med et kjapt veggspill er han igjennom og gjør ingen feil alene med keeper. 2-2 til pause.

Det er Greåker som kommer best igang etter pause og etter omtrent et kvarters spill blir Kjetil Fremstad spilt alene gjennom med keeper, men akkurat i avslutningsøyeblikket blir han felt av Borgars bakerste mann. Resultatet blir straffe og gult kort til Borgar-spilleren. Straffen blir dessverre reddet av keeper.

Etter dette tar Borgar mer over banespillet og er også alene gjennom mot Greåkers keeper Rune Thorsteinsen. Men Rune gjør en strålende redning. Greåker har også en stor sjanse etter en flott kontring, men nok en gang gjør motstanderens keeper en god redning.

Med et kvarter igjen får også Greåker en spiller utvist for kjeftbruk mot dommer, som noe sjokkerende drar opp det røde kortet. Borgar setter et massivt press mot Greåker-målet. Men Greåker forsvarer seg godt helt til Borgar får pirket inn en corner etter masse klabb og babb i feltet to minutter før slutt.

Greåkers lag:
Rune Thorsteinsen