Kommunen åpner litt opp. Trening på Moa igjen

lagt inn 22. jan. 2021, 02:07 av Knut Audun Hotvedt

www.greakerif.no

Corona oppdatering

VI STARTER OPP IGJEN FOR ALLE LAG I BARNESKOLEN. DETTE GJELDER FRA I DAG, 22 JANUAR. HER ER DET INGEN RESTRIKSJONER

FRA UNGDOMSKOLEALDER, 8.KLASSE, OPP TIL OG MED SENIOR ER DET FORTSATT STENGT/FORBUDT.

Kommunen vurderer fortløpende. Trenden i smittetilfeller er positiv. La oss håpe at det ordner seg raskt. Kommunens kommentar er gjengitt under.

Barn i 7. klasse og yngre kan drive fritidsaktiviteter og breddeidrett som normalt.

For ungdom på ungdomsskolen og voksne er det forbudt å gjennomføre organiserte fritidsaktiviteter og breddeidrett, innendørs og utendørs.

Med organisert menes trening, konkurranser og andre aktiviteter som ofte er i regi av en idrettsklubb eller en forening. Det betyr at alle kan: Trene alene. Trene sammen med noen få (2–3) andre så lenge man holder minst to meters avstand til hverandre og så lenge det ikke er organisert Individuell trening er også tillatt på treningssenter så lenge det er to meters avstand til andre. Sal- og gruppetrening med tre eller flere personer er forbudt.

– For ungdommer over barneskolealder er dette inngripende og byrdefulle tiltak, og jeg skjønner godt dette er vanskelig og veldig frustrerende, kommenterer Martinsen-Evje".