KRETSMESTERE!!

lagt inn 13. okt. 2010, 23:11 av Espen Svendsen   [ oppdatert 14. okt. 2010, 00:04 ]
    I går kveld var det en spent gjeng som dro innover til Vestby for å spille seriefinale mot Vestby Fotball på Risil kunstgress. Utgangspunktet for denne kampen var ganske greit. Med seier eller uavgjort var det Greåker som ble kretsmestere.

Greåker startet kampen litt fomlende, og Vestby var vel det laget som kom best i gang. Både 1-0, 2-0 og 3-0 kom etter nølende forsvarsspill fra Greåker. Etter at Vestby gikk opp i en 3-0 ledelse var det noe som skjedde med Greåkergutta. Enkeltspillere begynte å ta ansvar og fikk med det med seg hele laget. Herfra og ut er det bare Greåker. Sluttresultatet ble tilslutt 9-3 til Greåker. Målscorere for Greåker denne onsdagskvelden var: Arber Isufi (7), Kristian Svendsen (1) og Ardin Ahmeti (1). Vi går dermed ubeseiret gjennom serien med en målscore på 173-15.

Disse ble kretsmestere:

Michael Tholstrup