Legger opp til et lite overskudd i 2013

lagt inn 29. nov. 2012, 08:55 av Knut Audun Hotvedt
Styret la fram et budsjett som vil gi kr. 83.000,-. i overskudd for 2013. Dette fordeler seg på kr. 1.064.000,-. i inntekter og kr. 981.000,-. i utgifter. Det ble presisert fra kasserers side at ønsket overskudd skulle vært større. Dette med tanke på at det bør legges av midler til et framtidig skifte av kunstgress.
Valgkomiteen har jobbet intenst, og det var ikke mange åpne plasser på lista. Mette Furulund går på et nytt år som leder, mens 3 personer gir seg i styret. Dette er Tine Svendsen, Sven Ronny Kristoffersen og Stein Haugli. Greåker takker, for denne gang, for den innsats dere har lagt ned i mange år.
Inn som nytt styremedlem kommer Morten Stang. Dermed mangler det to.
Revisorene Ragnvald Borgmo og Reidar Ness trekker seg også etter å ha hatt dette vervet i en årrekke. Takk for jobben begge to. Inn her kommer Arild Ottosen. Her mangler det altså en person. Videre ble det ikke valgt noen personer inn i ny valgkomite, men ellers var alt OK.
 
Trist er det at kun 12 personer tok seg tid til å være med denne onsdagskvelden. Når vi da i tillegg sier at 7 av  disse var fra hovedstyret viser det vel interessen i klubben for øyeblikket. Enten kommer ikke folk for de vet at klubben styres på en eksemplarisk måte, eller så gir de f.......
Jeg velger det første................................. 
 
Comments