Lisleby slått 2 - 0. Sterkt.

lagt inn 10. mar. 2017, 04:23 av Knut Audun Hotvedt
Torsdag kveld tok vi turen over elva for å spille mot a laget til Lisleby. 

Etter flere kamper med store sifre i vår favør var vi meget spente på hvordan vi kom til å  opptre mot ett lag som er godt etablert og som skal spille en divisjon over oss denne sesongen.

Kamp planen var som vanlig og fokuset er stort på at vi skal spille vårt spill uansett motstander.

Kampen starter med at Lisleby har en del ball og styrer spillet uten at de skaper noen store sjanser. Vi ligger lavt i ramme og forsvarer oss godt. Vi er litt avventende i starten av omgangen, men kommer mer og mer med utover. De siste 20 - 25 minuttene av første omgang er det vi som tar over initiativet og styrer spillet. I denne perioden er det vi som er best og vi tar også ledelsen 1-0 etter gode kombinasjoner og en flott lobb over Lisleby's keeper, Målscorer: Marcus Jørgensen.

I pausen gjør vi to bytter. Anders Mainitz spiller en solid første omgang, men blir erstattet av Benjamin Ek og Sander Eriksen bytter med  Marius Eriksen. På grunn av junior kampen på onsdag velger vi å spare litt på kreftene til de spillerne som kommer til å få mange kamper fremover på både a lag og junior laget vårt.

Det er Greåker som fortsetter å ta initiativet i annen omgang. vi viser nok engang at vi har trent godt i vinter og holder ett bra tempo. Vi er gode i den defensive delen av spillet, og er nok det laget som skaper mest også offensivt de første 25-30 minuttene av 2 omgang. De siste 15 - 20 minuttene av kampen bærer preg av at det begynner å bli mange tunge Greåker bein. Lisleby holder tempoet oppe og klarer og sette ett godt press på oss de siste minuttene, men det er allikevel vi som skal sette spikeren i kista. Fredrik Bruland som har kommet inn fra benken viser god fotballforståelse og slår en fantastisk pasning til Marcus Jørgensen som nok en gang er farlig frempå. Avslutningen går utenfor, men Lisleby spilleren setter inn en litt sen takling og vi får straffe. Denne er billig, ettersom vi får avsluttet angrepet, men dømt er dømt. Jens er sikkerheten selv fra 11 meteren og 2 - 0 til Greåker er ett faktum og også sluttresultatet.

Totalt sett er vi godt fornøyd med prestasjonen og vi viser at samholdet i laget begynner å bli sterkt. Viljen til å vinne kamper blir sterkere og sterkere og flere spillere begynner å ta ansvar. At det kollektive begynner å fungere såpass bra er vel kanskje det vi er mest fornøyd med. Vi har mange gode enkelt individer, derfor der det helt avgjørende at vi står samlet for å få gode resultater og en videre utvikling herfra og inn til seriestart.

Neste uke er det verken kamp for junior laget eller a laget. Denne uken skal vi bruke til å trene godt.

Vi sees på Moa

Mads Vallestrand

Comments