Loddsalget er byttet ut

lagt inn 20. mar. 2018, 14:10 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 20. mar. 2018, 14:10 ]
Hei!

Vårt tradisjonelle loddsalg er i år byttet ut med  –  Enjoy Bonusguiden. Vi i styret følte for å forsøke noe nytt, og vi falt for dette konseptet.

Det neste året kommer våre medlemmers familier til å bruke penger på mye sko, bukser, gensere, jakker, sportsutstyr, interiør, bursdagsgaver, julegaver osv.

Med Enjoy Bonusguiden vil våre medlemmer spare mye penger bare ved å handle det de uansett må handle – på de stedene de bruker til vanlig – samtidig som de støtter klubben!

cid:image001.png@01D3B6C7.9B1506F0

Enjoy Bonusguiden er et rabattkort som gir høye rabatter hos kjente aktører våre medlemmer bruker til vanlig innen shopping, spisesteder, aktiviteter m.m. Her får man 15-30 % rabatt i alt fra de store kjedene som Bik Bok, Carlings, Christiania Belysning, Match osv. til de lokale, frittstående butikkene som Marihøna Interiør, Crème Fraiche, Boys & Girls, Gullsmykket osv. Enjoy gir rabatt på 39 brukersteder i Sarpsborg og ca. 175 totalt i hele Østfold).

Rabatten trekkes direkte når man viser frem Enjoy-kortet ved betaling. Kortet er tjent inn etter 1-2 gangers bruk, og med en gyldighetsperiode frem til 1. april neste år har våre medlemmer god tid til å benytte seg av alle fordelene.

Her forklares konseptet på 1 minutt: https://www.youtube.com/watch?v=EI9B0T4Dt1E

Hvert medlem skal selge 2 stk. hver, men det er lov å selge flere. Enjoy er så bra at alle familier bør kjøpe en selv, og da er det ikke så mange guider som skal selges før dugnaden er overstått.

Gangen i dugnaden er som følger:

Uke 12:                   Vi får levert guidene på klubbhuset

03.04 – 10.04:       Guidene leveres ut til spillere/foresatte

10.04 – 24.04:       Guidene selges

25.04:                       Husk : pengene inn på lagskonto eller til lagleder

01.05:                       Betalingsfrist. Som sagt inn til lagskonto eller lagleder

For oss er det viktig at dugnaden gjennomføres raskt og enkelt, slik at det ikke skaper unødvendig støy. Det er derfor veldig viktig at dere forholder dere til fristene over og følger opp deres lag.

Vi håper på god oppslutning og gjennomføring fra dere, slik at vi kan bruke mest mulig tid på det vi egentlig har lyst til - fotball!

Sportslig hilsen