Målrik kamp mot Rolvsøy

lagt inn 28. apr. 2010, 11:13 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 28. apr. 2010, 11:14 av Flemming Ottosen ]
Iberiasneglen får bli symbolet på vår start i kampen mot Rolvsøy - ting gikk treigt og vi brukte en omgang på å komme skikkelig igang. 2 mål i mot i løpet av 9 minutter i første omgang og lite å skryte av framover gjorde at ting så mørkt ut. Vi blir enige om å endre på både innsats og presshøyde i pausen, og endrer fullstendig kampbilde i andre omgang - i løpet av det første kvarteret av andre omgang har Greåker snudd til 3-2, og vi stopper ikke før vi har nettet 6 ganger.

 0-1 kommer etter 18 minutter, et innlegg fra vår venstre side treffer spissen deres som får heade umarkert i lengste hjørnet. 0-2 kommer etter 28 minutter, og nøyaktig det samme skjer igjen - innlegg fra venstre og en umarkert spiss header i mål. En reaksjonsredning fra Jon Fredrik redder oss fra å gå til pause med tre mål i mot før pause.

I pausen blir vi enige om å endre en del grunnleggende ting, og det gir resultater. Det gjøres 5 planlagte bytter, i tillegg til 1 som ble gjort i første omgang. Det har gått 3 minutter av omgangen når Blend legger inn fra venstresiden, Bujar stusser mot mål og Jonas snapper ballen rett foran hendene på keeper - stolpe inn og 1-2. Dette målet ga et driv i laget som vi absolutt trengte. Etter 10 minutter får Pål ballen litt inn på egen banehalvdel. Han ser Bujar helt alene på gjennomløp, og treffer på en langpasning langs bakken. Bujar er sikker som banken og setter 2-2 alene igjennom.

4 minutter senere er det Marcin som dribler 3 mann og avslutter - i mål. 0-2 er snudd til 3-2 på 14 minutter! Etter 18 minutter må Rolvsøys keeper på nytt hente en ball ut av nettet, etter at Blend har spilt veggspill med med Marcin og lagt på til 4-2.

Rolvsøy hadde ikke mye å by på i denne omgangen, de fleste forsøkene ender opp som keepermat for Jon, eller som fem-meter. De få forsøkene som ga corner ryddes greit unna av Greåkerspillere. 26 minutter er spilt når Marcin gjør et nytt dribleraid. Han drar av 2 spillere i kjent stil og setter inn 5-2. Christer legger på til 6-2 etter 34 minutter: Blend spiller igjennom Bujar på høyrekanten, Bujar går langs kortlinja og legger en pasning ut i 45 grader til Christer som stormer ballen i mål (og samtidig Thomas over ende...). Spikeren i kista og Rolvsøy blir sendt hjem med 6-2 i bagasjen.

En kontrastfylt kamp som muligens kan beskrives som årsverste i første omgang og årsbeste i andre omgang. Det bør være en tankevekker at vi slipper inn to enkle mål i første omgang, samtidig som det er sterkt å komme tilbake og feie all tvil om seier til side etter å ligget under 0-2.

Troppen:
Jon Fredrik Githmark
Joachim Larsen
Raymond Rødje
Ketil Tangen
Pål Fredriksen
Atle Horvei
Jonas Asklien
Thomas Høyem
Anders Jensen
Bujar Alimehaj
Marcin Mazurek

Henrik Myhrvold Simensen
Henning Hotvedt
Christer Knudsen
Christian Huse
Blend Adnan
Rune Thorsteinsen

Følg med på nettsidene for info om neste treningskamp...

Comments