Matchtalk: Greåker-Borgar 2, 9/10, 15:00

lagt inn 8. okt. 2010, 05:55 av Henrik Myhrvold Simensen
Lørdag kommer den endelige avgjørelsen om Greåker når 4.divisjon neste sesong. Etter at Greåkers 17-0 seier over UMBI etter inngrep fra kretsen ble endret til 3-0 er Greåker nødt til å vinne, mens Kråkerøy må avgi poeng. Med mindre Moa-laget makter å ta igjen 20 mål. Borgar på sin side kjemper for å beholde plassen i divisjonen og vil følgelig kjempe hardt.
 
Greåker slo som kjent UMBI Ås 17-0 tidligere denne uken. Storseieren la et godt grunnlag for at laget med god uttelling også mot Borgar 2 kunne ta igjen Kråkerøy på målforskjellen da det kun skilte seks mål. Men slik ville ikke Østfold Fotballkrets og endret resultatet til 3-0.
 
Du kan lese mer om saken på: http://www.sa.no/sport/article5338310.ece 
 
Det betyr at Greåker nå er 20 mål bak Kråkerøy og nå er avhengig av at Idd tar poeng av Kråkerøy, mens vi selv vinner. I likhet med Borgar kjemper Idd om å unngå nedrykk og trenger en seier for å beholde plassen i divisjonen.
 
I kampen om tre poeng i siste serierunde gjør trener Frode Gretland ingen endringer på troppen som møtte UMBI forutenom at guttekeeper Nathaniel Dahl også er med.
 
Forrige oppgjør:
Lagene skulle egentlig møttes til dyst i siste kamp før sommeren. Det ble det ikke noe av da Borgar ikke kunne stille lag og Greåker vant 3-0 på walkover.
 
Avspark på lørdag er 15:00, på Moa. Det er meldt pent vær og er fri inngang og åpen kiosk, vel møtt!
 
 
Comments