Matchtalk: Greåker-Gresvik 16/8 19:30

lagt inn 15. aug. 2010, 04:27 av Henrik Myhrvold Simensen
Både Greåker og Gresvik har startet høstsesongen på best mulig vis med to strake seiere, begge med solide sifre. Mandag går dog et av lagene på høstens første poengtap, når  divisjonens to formlag møtes til dyst på Moa Lane.

Greåker:
Greåker har fått en nærmest perfekt start på høstsesongen. Først ble Hafslund slått 5-1 på Moa, før en solid snuoperasjon i andre omgang sørget for en sterk 5-2 seier over Tronvik. Påfølgende dag fulgte også B-laget opp A-lagets prestasjoner med en 4-0 seier i toppoppgjøret mot Varteig.

Etter de to strake trepoengerne har Greåker nå lagt presset over på opprykksrival Kråkerøy som ligger tre poeng bak med en kamp mindre spilt.

Et skudd i baugen for Greåker er dog at både kaptein Kjetil Fremstad fortsatt er ute med kneskade, mens visekaptein Jonas Asklien har forlatt landet til fordel for ferie i Egypt.

Gresvik:
Gresvik har som Greåker også hatt en pangstart på høstsesongen. Først ble tabellnabo Tronvik knust med 6-0 i Trondalen, før Skjeberg fikk samme medisin med 5-0 i bagasjen. De gode resultatene har ført laget opp på en tredjeplass med ni poeng opp til Greåker på toppen.

Sist oppgjør:
Lagene har møttes en gang tidligere denne sesongen. Den gang vant Greåker med 3-1 etter scoringer av Jonas Asklien og Thomas Høyem med to fulltreffere.

Oppgjøret sparkes igang 19:30 på Moa, fri inngang og åpen kiosk, vel møtt!