Matchtalk: Greåker - Idd, Moa KG, 21/06 19.30

lagt inn 21. jun. 2010, 00:28 av sjefssjef17
Greåkers A-lag møter Idd på kunstgresset mandag kveld. GIFarna hadde en meget god start på sesongen, med 6 seiere på rad og tabelltopp. På de 2 siste kampene har det blitt 4 poeng på Moalaget - uavgjort 2-2 hjemme mot TTIF2 og seier 4-0 borte mot Rapid. Bortelaget har hatt en tung start på årets sesong, med
11-0 tap mot serieleder Kråkerøy sist og et knepent 2-3 tap hjemme mot Gresvik før det. Med 7 poeng på 9 kamper er laget avhengig av poengfangst for å komme opp fra sin nest sisteplass på tabellen.
 
Greåker
Morgendagens hjemmelag fikk endelig godfølelsen etter 4-0 seier borte mot Rapid. Trener Gretland mente laget hadde full kontroll, og at det var spill mot ett mål i nær samtlige 90 minutter. Med en meget god treningsuke bak seg kan laget gå inn i kveldens oppgjør stinne av selvtillitt. Skade- og forfallsliste:
Christian Huse har funnet veien ut av ammetåka og begynner å se klart igjen, og strekken han slet med ser ut til å være vekk. Kjetil Fremstad er fremdeles usikker, Henning Hotvedt sliter med en vond akilleshæl (her må muligens kjøretimer ta noe av skylden). Per Markus har fått av gipsen, og kan få litt sol på sin opererte fot og Anders Jensen er fortsatt ute med langtidsskade.
 
Idd
Bortelaget gikk på en skikkeli smell sist, med 11-0 tap mot Kråkerøy. Laget vant serieåpningen mot TTIF2 med 3-0 og de slo også Rapid 5-0 i andre seriekamp. Uavgjortkampen kom borte mot Hafslund slutten av mai, en kamp som endte 0-0.
 
Tidligere møter
Idd og Greåker har ikke møttes i verken serie- eller cupspill de senere årene.
 
Banen
Moa Kunstgress - det oppfordres til spill på de grønne områdene, da den hvite og gule oppmerkingen ser ut til å være dårlig sydd og kan løsne. Sy- og hekleanrsvarlig i Greåker IF, Kenneth Reid har visstnok tatt tak i problemet.
 
Avspark: 19.30
Sted: Greåker Fort, Moa Lane
 
 
Dagens punchesang:
 
Det ser ut til å bli godvær i ettermiddag - vi anbefaler SOL is (med SOLbær), paraSOL og SOLstol. Livet er morsommere for de som er glade i fotball. Ta derfor med deg alle dine glade venner og se Greåker live i solskinnet på Moa. VM fortsetter i morgen likevel, ingen fare for å gå glipp av noe der. Vel møtt!
 
 
Comments