Matchtalk: Greåker-Kråkerøy 6/9 19:30

lagt inn 4. sep. 2010, 06:22 av Henrik Myhrvold Simensen
Mandag møtes avdelingens to topplag Greåker og Kråkerøy til den mye omtalte seriefinalen. Lagene er á poeng foran oppgjøret etter at begge gikk på høstens første tap i forrige runde. Denne gangen er kun seier godt nok for Greåker som står med langt svakere målforskjell enn Kråkerøy og er avhengig av å vinne på poeng.

Greåker:
Greåker startet høstsesongen på best mulig vis med fire strake seiere og overbevisende spill før Sarpsborg påførte laget sitt tredje poengtap for sesongen på Kurland. Etter en jevnspilt første omgang kjørte SFK over Greåker i andre omgang og vant til slutt fullt fortjent. Greåkers tidligere poengtap denne sesongen kom i høst, først etter tap mot Kråkerøy og poengdeling mot Tistedalen 2 i den påfølgende kampen.

På skadelista ser det lysere ut for Greåker, både kaptein Kjetil Fremstad og Jon Hansen er tilbake fra skader og kan være aktuelle til kamp. På den mindre positive siden ligger Thomas Høyem som er suspendert etter å ha fått sitt tredje gule kort i tapet mot SFK.

Kråkerøy:
Kråkerøy har fortsatt i det samme sporet de hadde i vår. Laget har scort mange mål og gått på store seire, noe som har ført til at laget har scort hele 94 mål hittil i sesongen. Greåker som står med nest flest står på 68 mål, dette gir laget en overlegen målforskjell.

I forrige runde gikk laget på en smell da UMBI Ås gjestet Kråkerøy og dro hjem med tre poeng etter en kamp som endte 5-3.

Forrige oppgjør:
Lagene møttes tidligere denne sesongen på Kråkerøy. Den gang kom Kråkerøy best igang og ledet like før pause 3-1, men Greåker snudde kampen og like etter pause sto det 3-3 på måltavla. Men gråtrøyene maktet ikke å holde det oppe og etter en svak andre omgang vant hjemmelaget til slutt 6-3.

Avspark er 19:30 førstkommende mandag 6.september og kampen spilles på Moa Kunstgress. Det er fri inngang og åpen kiosk, vel møtt !