Matchtalk: Greåker-Råde

lagt inn 29. mai 2011, 13:00 av Henrik Myhrvold Simensen
Greåker er verter når Råde gjester Moa for det som blir sjette serierunde på mais siste mandag. Det blir et møte mellom to lag med en hittil mager poengsanking. Dog er faktum at det er to lag med en oppadgående formkurve, begge lag har nemlig sanket alle sine poeng i de to foregående kampene.

Bortelaget Råde ligger plassert midt på tabellen på en sjetteplass med seks poeng. Laget har dog kun spilt fire kamper, noe som en mindre enn de fleste avdelingskollegene. De seks poengene har kommet i de to siste kampene, etter henholdsvis seire 4-1 over Navestad og 3-2 over Korsgård. Tapene har kommet mot Tronvik og Lisleby.

Greåker startet sesongen på verst mulig vis. Tap mot Skjeberg i sesongåpningen ble etterfulgt av tap mot Trosvik 2 og et braktap borte mot Rygge. I forrige hjemmekamp mot Østsiden 2 kom årets første poeng, og borte mot Drøbak/Frogns andrelag i forrige runde kom årets første trepoenger etter en fullt fortjent 5-0 seier.

I morgen jakter Greåker naturlig nok en ny seier. Moa-laget er ute etter å klatre på tabellen fra en nåværende niende plass. Fullstendig tabell kan du lese på http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=125616

Kampstart er 19:30 på Moa Kunstgress, mandag 30.mai. Kiosken er åpen og det er fri inngang, vel møtt !