Matchtalk: Greåker-Rapid 20/9 19:30

lagt inn 19. sep. 2010, 10:08 av Henrik Myhrvold Simensen
Greåker møter mandag kveld tabelljumbo Rapid til dyst på Moa. Greåker kjemper fortsatt for opprykk og er nødt til å håpe på at Kråkerøy som for øyeblikket topper tabellen på målforskjell foran Moa-laget enten avgir poeng i en av de resterende kampene eller at Greåker tar igjen hele 21 mål på målforskjellen.
 
Rapid på sin side ligger på bunn av tabellen helt fortapt med fattige seks poeng og uhyggelige 63 minusmål. Det har dog vært en bedring utover høsten for Mosse-laget som har både begrenset tap, noe de ikke maktet i vårsesongen og for to runder siden stjal de med seg et poeng borte mot Tronvik.
 
Når det gjelder skadesituasjonen til Greåker så mangler fortsatt Henning Hotvedt med ankelskade. Bujar Alimehaj skadet seg også i forrige runde mot Krålerøy, og besøkte lagets trening søndag med følge av et par krykker.
 
Forrige oppgjør:
Oppgjøret mellom lagene i vår endte 4-0 i Greåkers favør på en hompete gressbane ved siden av Melløs. Greåker dominerte den kampen fra start til mål og kunne fort med en mer tilstedeværende effektivitet vunnet med et tosifret antall mål. Greåkers målscorere den gang var Atle Horvei, Christer Knudsen og Ronald Turner med to fulltreffere.
 
Kampen sparkes igang klokken 19:30 på Moa Lane, det er gratis inngang og åpen kiosk, vel møtt!
Comments