Matchtalk: Greåker-UMBI Ås 4/10 19:30

lagt inn 1. okt. 2010, 06:24 av Henrik Myhrvold Simensen
Greåker og UMBI Ås møtes mandag til seriens nestsiste oppgjør. Greåker lever fortsatt i drømmen om opprykk og må da følgelig vinne resten av sine kamper, samtidig som Kråkerøy må avgi poeng. En annen utvei er å ta igjen de 17 målene Kråkerøy er foran på målforskjellen.

UMBI som er et studentlag fra ÅS for elevene ved Universitetet for Miljø- og Biovitenskap har denne sesongen hatt ekstremt ujevne resultater. Laget var også innblandet i saken som førte til at Kråkerøy vant tilbake tre poeng etter kampen mellom de to lagene og gjeninnvant tabelltoppen.

UMBI hadde i forrige runde en sterk hjemmeseier mot Gresvik, men i de tre oppgjørene før det hadde de tre strake tap. I to av de oppgjørene slapp de inn et tosifret antall mål mot Tronvik og Borgar 2, begge de på bortebane, så det kan bli spennende å se hvor godt og om de kan stille fullt lag mot Greåker på mandag.

Til tross for ujevne prestasjoner har laget sikret seg plassen i divisjonen og ligger komfortabelt plassert på en femteplass.

Greåker på sin side har prestert jevnt bra gjennom sesongen, og hadde som sagt opprykket i lomma, før Kråkerøy fikk sin klage godkjent etter at UMBI hadde brukt en ikke-spilleberettiget spiller.

Forrige oppgjør:
Greåker vant lagenes første møte denne sesongen i en kamp hvor det sto 2-2 til pause. Men to kjappe mål av Bujar Alimehaj sikret seieren for Greåker som ikke stoppet før de kom på seks mål. I tillegg til Bujars to mål scoret kaptein Kjetil Fremstad tre ganger og Ronald Turner.

Avspark er 19:30 mandag kveld, det er åpen kiosk og fri inngang, vel møtt!

Det er også muligheter for å diskutere kampen både før og etter på Greåkers nye diskusjonsforum, hvor det bare er å hive seg med i diskusjonen.