MATCHTALK: Greåker IF vs. Sparta FK

lagt inn 3. apr. 2013, 06:31 av Per-Jørgen Høydahl
Greåker IF tar idag mot Sparta FK klokka 19:00 på ærverdig Moa Lane

Kan Sondre Hjertaas igjen finne nettmaskene i dagens treningskamp mot Sparta FK?

Før kampen:

Bjørn Arild varslet før forrige treningskamp at han og Tom Gøran nå begynner å sette sammen det dem mener er det beste laget til å starte til hver kamp. Med andre ord så er det kort tid til å overbevise trenerteamet på at nettopp du fortjener en plass i start 11'ern når serien starter 22. april!

Greåker valset over SFK hjemme på Moa lane 2.påskedag, mens Sparta slo Bøkeby hele 6-1 og kvalifiserte seg dermed til 1.runde i NM. Nå skal det sant sies at Sparta kommer nok ikke med sine elleve beste, men 12-,13-...... mann osv. er mer en god nok til å hamle opp med Greåker's A-lag. Så dette blir en tøff test for Greåker's gutter.

Lagnyheter:

Greåker nærmer seg skadefritt mannskap, pr dd. er det kun Turner(ankel) som er ute med skade. Det rapporteres at Turner snart skal være tilbake i trening.

Greåker's tropp: Terje, Natti, Christian, Jon, Finn Erik, Kenneth, Lasse, Kristian, Per-Jørgen, Markus, Nils, Bujar, Fremstad, Rocky, Sondre, Aleksander, Alexander S, Jonas.

Sparta:

Etter ryktene kommer ikke de som startet cupkampen om mandag til å spille, derfor spøker det for en retur av Atle Horvei i dagens kamp. Ellers er nok tidliger greåker spiller Ardin Ahmeti å finne i dagens start 11'er!

Vi ønsker Sparta og Greåker lykke til i dagens kamp!