Matchtalk: Rapid - Greåker, Løkenfeltet Melløs, 10/6 19.00

lagt inn 9. jun. 2010, 05:50 av sjefssjef17
Greåkers A-lag reiser til Moss på torsdag og møter Rapid. Hjemmelaget har hatt en tung start på årets sesong, med 2 poeng på 9 kamper. GIFarna hadde en meget god start på sesongen, med 6 seiere på rad og tabelltopp. De siste 2 kampene har ikke gått like bra for bortelaget - tap borte mot Kråkerøy og uavgjort hjemme mot TTIF2 sist.

Rapid
Rapid har fått en elendig start på sesongen med 2 uavgjorte kamper og 7 tap. De tapte 7-1 borte mot SFK sist, og klarte 1-1 mot Gresvik før det. Den andre uavgjorte kampen var borte mot TTIF2 i april, hvor det ble 1-1. Med 4-42 i målforskjell på 9 kamper har hjemmelaget nok å henge fingrene i for at laget skal komme bort fra bunnplassen.

Greåker
Morgendagens bortelag har mandagens oppgjør mot TTIF2 friskt i minne - 2-2 i en kamp hvor GIF regelrett ga bort 2 mål, og produserte nok sjanser til å score tosifret. Poengkurven peker likevel oppover, borte mot Kråkerøy ble det nemlig ingen poeng for Moalaget pga 3 dødballmål imot og enkle personlige feil. Når det koimmer til skader og forfall begynner listen å bli i lengste laget:
Christian Huse har blitt pappa (vi gratulerer!) og sliter muligens med ammetåke i tillegg til en strekk, Kjetil Fremstad er halvveis, det samme er Henning Hotvedt og Jon Hansen. Per Markus er ute til over sommeren med brukket ankel, Thomas Høyem har ikke trent hele uka og Anders Jensen er ute med langtidsskade.

Tidligere møter
Rapid og Greåker har ikke møttes i verken serie- eller cupspille de senere årene.

Banen
Løkenfeltet er ifølge mine kilder en gressbane på baksiden av Melløs Stadion. Her spiller både Moss2 og interkretslagene til Moss.

Avspark: 19.00
Sted: Løkenfeltet, Melløs, Moss

Dagens punchesang:

Guttane har snakket sammen om hva som var bra, og hva som må rettes på siden sist kamp. Streiken er avblåst. Det er meldt regn og 19 grader - et sikkert tegn på at sommeren er her! Ta fram sydvesten og la den vaske seg i varmt regnvær mens du heier fram ditt favorittlag fra Moa!