Matchtalk: Sarpsborg FK-Greåker

lagt inn 29. aug. 2010, 02:13 av Henrik Myhrvold Simensen
Greåker har startet høstsesongen godt med full uttelling på fire kamper, det samme har opprykksrival Kråkerøy som ligger tre poeng bak med én kamp mindre spilt. Den mye omtalte seriefinalen nærmer seg med stormskritt, men først braker Greåker sammen med SFK til et lokaloppgjør på Kurland Kunstgress.

Greåker:
Greåker har hatt et forholdsvis langt opphold eter forrige kamp mot Skjeberg for halvannen uke siden, og bør stille utvhilte til kamp.

Høstsesongen har hittil gått nærmest knirkefritt for gråtrøyene, fire strake seiere ble toppet med 7-0 over Skjeberg, hvor også nullen endelig ble holdt bakover.

Til kampen mot SFK er også visekaptein Jonas Asklien tilbake etter at han mistet de to foregående kampene grunnet ferie. Også kaptein Kjetil Fremstad er tilbake i trening, men vil ikke være aktuell til denne kampen.

Sarpsborg:
Sarpsborg har denne sesongen stilt med et ungt lag bestående av flere juniorspillere. Ambisjonene har vært høye, men har ikke slått helt igjennom og laget ligger for øyeblikket på en ninedeplass, etter en svak start på høstsesongen uten seier.

De startet også vårsesongen svakt før de hevet seg og slo blant annet Kråkerøy på hjemmebane og hadde Greåker i kne på Moa.

Forrige møte:
Sist gang lagene møttes var i våres på Moa. Greåker tok da ledelsen i første omgang ved to scoringer av Dardan Istrefaj. Seieren så dog ut til å glippe da SFK snudde kampen til uavgjort etter en meget sterk andre omgang, men en sen scoring av Kjetil Fremstad sikret Greåker seieren, før Bujar Alimehaj fastsatte sluttresultatet til 4-2 på overtid.

Avspark på Kurland Kunstgress er 19:30