Matchtalk: Skjeberg-Greåker 19/8, 19:00, Moa Kunstgress!

lagt inn 18. aug. 2010, 02:07 av Henrik Myhrvold Simensen
Etter tre strake seire håper Greåker på å fortsette den gode trende mot Skjeberg på Moa. Kampen skulle egentlig bli spilt i Skjeberg, men ettersom de legger om til kunstgress for tiden er kampen flyttet til Moa.

Greåker:
Gråtrøyene har startet høsten strålende med tre strake seire mot henholdsvis Hafslund, Tronvik og Gresvik. I samtlige kamper har Greåker scort fem mål, og står med en målforskjell på pene 15-4 de siste tre kampene etter ferien.

På tabellen er Greåker for øyeblikket alene på toppen med tre poengs forsprang til Kråkerøy som står med en kamp mindre spilt. Kråkerøy møter denne runden Gresvik hjemme på Kråkerøy.

Skjeberg:
Skjeberg ligger foran oppgjøret midt på tabellen med god margin til nedrykk og uten mulighet for å kjempe om opprykk. Praktisk talt har laget egentlig ikke annet enn æren når de tar turen til Moa. I forrige kamp møtte de Idd borte, og fikk med seg en knepen 2-1 seier.

Sist oppgjør:
Forrige gang lagene møttes var tidligere i år på vårsesongen. Den gang vant Greåker med solide 7-2, i en kamp hvor Greåker kunne vunnet enda mer hvis laget hadde holdt seg skjerpet i samfulle 90 minutter.

Avspark til torsdag er 19:00 på Moa Kunstgress, vel møtt!