Matchtalk: Tistedalen 2-Greåker 13/9 19:30

lagt inn 12. sep. 2010, 08:01 av Henrik Myhrvold Simensen   [ oppdatert 12. sep. 2010, 08:34 ]
Mandag møtes Greåker og Tistedalen 2 til dyst i Halden. Lagene kommer til oppgjøret med vidt forskjellige utgangspunkt. Tistedalen ligger på nedre halvdel av tabellen og er avhengig av en brukbar poengfangst for å beholde plassen i divisjonen. Greåker på sin side slo Kråkerøy i det man kalte "seriefinalen" sist uke. Med det trodde man at laget hadde skjebnen i egne hender med tanke på opprykk da seieren førte oss tre poeng foran Kråkerøy. Men fredag kom den nedslående beskjeden om at Kråkerøy etter protest hadde blitt tildelt tre poeng i kampen de opprinnelig tapte mot UMBI Ås.

Kråkerøy la inn protest mot at UMBI hadde brukt en ikke-spilleberettiget spiller under et annet navn, nevnte spiller scoret også tre mål i kampen som studentlaget vant 5-3. I ettertid har altså Kråkerøy blitt tildelt tre poeng og seier 3-0, mens UMBI har blitt gitt en bot på 8000 kroner. Det betyr at Kråkerøy igjen er foran Greåker på tabellen på deres overlegne målforskjell.

Greåker:
Forutenom et forsmedelig tap mot Sarpsborg har Greåker gjort en sterk høstsesong, spesielt 4-0 seieren over Kråkerøy i forrige runde var sterk.

Når det gjelder skadesituasjonen for gråtrøyene har den økt i omfang den siste uken. Henning Hotvedt er uaktuell til kamp med en ankelskade, mens både Atle Horvei og Ketil Tangen er usikre til oppgjøret.

Tistedalen:
Tistedalen har hatt en tung høstsesong, hvor de kun står bokført med tre poeng som de tok hjemme mot Borgar 2. Laget ligger langt nede på tabellen og er avhengig av å snu trenden for å holde plassen i divisjonen.

I forrige runde møtte de Gresvik på bortebane, hvor de gikk en smell og tapte 5-2.

Forrige møte:
Greåker og Tistedalen 2 møttes på Moa tidligere denne sesongen. Det var en kamp som Greåker dominerte kampen fra start til slutt, men var elendige foran begge mål, noe som førte til at kampen endte 2-2 etter at Tistedalen ledet ved to anledninger.

Kampen sparkes igang klokken 19:30 på Tistedalen Kunstgress i Halden