Matchtalk: Tronvik-Greåker 12/8 19:00

lagt inn 11. aug. 2010, 03:50 av Henrik Myhrvold Simensen   [ oppdatert 11. aug. 2010, 04:39 ]
Høstsesongen er i gang og Greåker startet den på best mulig måte hjemme mot Hafslund. Hjemmelaget kjørte over laget fra øya, og vant fullt fortjent 5-1. Nå venter lag nummer tre på tabellen, Tronvik som i utgangspunktet bør by på langt større motstand.

Greåker:
Greåker startet høstesesongen godt med en solid 5-1 seier hjemme mot Hafslund. Det betyr at gråtrøyene inntar tabelltoppen ettersom Kråkerøy ikke spiller sin kamp mot UMBI Ås før i slutten av måneden. De to topplagene lå foran høstsesongen á poeng, med Kråkerøy på plassen over grunnet sin suverene målforskjell.

Greåker pådro seg ingen ytterligere skader i Hafslund-kampen, og mønstrer den samme 15-mannstroppen som mot Hafslund.

For den som leste dagens SA fikk de sikkert også med seg at Greåker har signert sommerens fjerde nykommer. Stian Vestby med en fortid fra Sarpsborg Fotballklubb har signert med klubben.

Tronvik:
Tronvik har gjort en god sesong hittil og ligger for øyeblikket pent plassert på en tredjeplass foran Gresvik som står på like mange poeng, men med svakere målforskjell. De siste kampene har det dog gått tråere, med tap først mot Skjeberg, før de ble knust med 6-0 av Gresvik i forrige kamp. Før de to tapene sto de med seks kamper uten tap, hvorav fem var seire. Poengdelingen kom mot UMBI Ås.

En annen ting verdt å nevne angående Tronvik-laget er at det består av flere tidligere Moss-spillere som var med på deres siste periode i Tippeligaen. Deriblant Anders Juliussen og også tidligere Skottland-proff Kjell Olofsson.

Tidligere oppgjør:
Lagene møttes tidligere i sesongen, den gang endte det med en komfortabel 4-1 seier til Greåker på Moa. Den gang scoret Thomas Høyem og Ronald Turner hvert sitt mål, men Bujar Alimehaj puttet to bak Tronvik-keeperen.

Kampen sparkes igang klokken 19:00 på Amfibanen i Moss.