Meget vellykket Lillehammer Cup for G1999

lagt inn 28. jan. 2013, 12:52 av Heine Eriksen
Lillehammer Cup 2013 ble meget vellykket både sosialt og sportslig for vårt '99-lag. Med base i Holmejordet barnehage som ligger bare noen hundre meter fra Kristins- og Håkonshall er logistikken enkel og trivselen har vært god. Måltider ble organisert og inntatt i barnehagen før, mellom og etter kampene.

Sportslig har det vært positivt. 1-laget spilte seg til 1/16-finale, 2.laget til 1/8-finale. Hovedsakelig har prioriteringene vært å OPPTRE SOM ET LAG MED STOR L, TA ANSVAR OG  Å VÆRE POSITIVE TIL SEG SELV OG ANDRE. På alle punkter kan vi melde at vi har lyktes. Er vi tålmodige nok vil vi oppleve at både spillerne og laget vil utvikle seg ytterligere, både på og utenfor banen.

Med unntak av en ansiktskade på Benjamin og sykdom på William første del av lørdagen gikk alt på skinner og alle er klare for en ny treningsuke. Det ser lovende ut for vårt '99-lag i forberedelsene til en ny sesong. Vi teller nå totalt 20 spillere. Hyggelig er det at det har dukket opp noen nye spillere, spillere som ser ut til å trives godt, er treningsvillige og ikke minst er de veldig hyggelige gutter.

Gleder oss til neste helgs MFK BDU Cup i Mossehallen